Çok guzel olmuş. Özellikle station un camların ustunden gelip stopların içine giren krom çıtaya bayıldım. Ayrica araç çok geniş bir gorunume kavuşmuş. Bu arada station hafif levorga benziyo sanki.
Son düzenleme:
İç mekan konusunda sonunda passat a rakip olabilecek. Eskisinin iç mekanı bence c standartlarındaydı.iç mekanda paylaşılmış
![]()
Bu sadece fotomontajlı bir resim gerçek halini de görmek lazım benim yeni çıkan araba da beğenmediğim şey orijinallik yok eski makyajlı kasaya bakınca direksiyon,klima kumandaları,düğmeler o arabaya özeldi başka hiç bir opelde kullanılmamıştı şimdi bu yeni çıkana bakınca dışarıdan sedanı mazda 6,station levorg baya benziyor içi de zaten astra gibi olmuş bence iç ve dış dizayn olarak harika olmuş ama makyajlı kasadaki işte bu insignia diğer modellerinden farklı diyebileceğim pek bir şey kalmamış ben şahsen arabamın alt segment versiyonuna benzemesini istemem.İç mekan konusunda sonunda passat a rakip olabilecek. Eskisinin iç mekanı bence c standartlarındaydı.
Türkiye de görür müyüz peki hayır dizele 1.6 110bg,136bg,160bg olarak 3 seçenekte gelecek herhalde hafiflik ile 110bg lik düşünülebilir. En çok yeni 1.5t ve 1.6 200bg lik de gelecek mi Türkiye ye diye merak ediyorum.175 kg hafifletilmiş ve alçaltılmış. 2.0 247 beygirlik versiyonu çok can yakar![]()
Sizce bu sefer oldu mu, 90'larda BMW, Merc. sürücülerinin aynada Vectra-Omega görünce tedirgin olduğu günleri Opel tekrar görebilecek mi?