Arkayı Ankara'ya çevir de istikamet kafana göreBeyler şimdi ne tarafa d*malıyoruz ben anlamadım?
Aynen öyle. Standart bineklerin istiap haddi çoğunlukla 450-500 kg civarı oluyor. (80kg x 5 veya 4kişi + 50-100kg arası bagaj)B segment araçların hemen hemen hepsi boş haliyle bile 850 kg üzerinde, onu geçtim bazı a segment araçlar bile 1000 kg civarında. Zaten bu kopyaladığınız alanda bahsedilen şey, istiap haddi kapasitesi yani yük ve yolcu taşıyan ticariler için düzenlenmiş olan bir bölüm. Dolayısıyla da bahsettiğiniz segment araçlar için vergi değişimi olmayacaktır. Eski düzende vergi alımı devam edecektir. Bu vergi değişikliği anladığım kadarıyla 1.6 motora sahip olsa bile premium olarak tabir ettiğimiz araçlardan daha fazla vergi alınabilmesinin önünü açmak için yapılmış.
Beştepe tarafına saraya doğrusu makbuldür.Arkayı Ankara'ya çevir de istikamet kafana göre
Ayrıca geçse bile bazı kesim isyan edebilir. Adam %45 vergi ile polo alıyor, 1 hafta sonra arabanın vergisi %10 a düşüyor. Sen olsan bu adamın yeri de isyan etmez misin fazladan verdiğin para içinBence geçmez bile bu onca sevilen sayılan iş adamları varken yalan olur bu.
İsyan edecek olan şimdi de eder. İsyan felan etmez kimse. Beter olsunlar.Ayrıca geçse bile bazı kesim isyan edebilir. Adam %45 vergi ile polo alıyor, 1 hafta sonra arabanın vergisi %10 a düşüyor. Sen olsan bu adamın yeri de isyan etmez misin fazladan verdiğin para için
hocam devlet bindiği dalı keser mi?Şu saçma vergi sistemimiz motor hacmine göre değil de emisyona göre keşke olsa.