Yeni kasa leon

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan alianil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alianil

Profesör
164
30
Marka
Toyota
FB_IMG_1580161273941.jpg
FB_IMG_1580161278309.jpg
FB_IMG_1580161276137.jpg
 
  • Beğeni
Tepkiler: Kim? ve gokglsy
Arkası berbat hele ki o leon yazısı öggghhg yani.
Köşe başlarında görmeye başlarız yakında..
 
Aracın sert ve sivri çizgilerine karşın, arkadaki Leon yazısının yumuşatılmış yazı tipi hiç uyumlu olmamış. Genel tasarım olarak fena değil diyebilirim. Asıl önemli olan ise sürüş kalitesinin ne noktada olduğu. Eğer o konuda kayda değer yol alabilmişlerse eski eleştirileri artık almayacaktır.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Mt.Akina ve Tb96
Arkasını beğenmedim. Önden fena durmamış ama daha iyi olabilirdi.
 
Biraz küçülmüş gibi geldi bana en olarak. Alıcak olsam ilk yapıcağım iş arka yazı iptali olurdu sanırım.
 
Bu kadar kötü çekilmiş fotoğraflar ile her ne kadar rahat fikir yürütemesek de, araba neredeyse Ibıza boyutlarında gibi geldi bana. Tasarımdan kaynaklı aşırı küçük duruyor. Ayrıca arkasını da Kia Sportajjj, Seat fabrikasına sızıp önceden yakalayıp çalmış leon'dan.

1580193197634.png
 
başıma bir iş gelmeyecekse ben arkasını da yazısını da beğendim. ancak önü fena halde ucuz durmuş bence. bunun nedeni de i30'u andırmayıp birebir aynı olması adeta. 2 sene önceki kasanın aynısını çakarsan haliyle araç çıkmadan eski durur. yine de hem içini hem de gerçekteki halini görmek lazım. fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor. gözler alışınca daha iyi gelecektir ancak bence seat son dönemde hayal kırıklığı yaratıyor. yine de golf'ten çok daha yakışıklı.
 
st line olmayan focuslardaki gibi aracın yüzünde bir abeslik var. scaladan da, yeni corolla hbten de, golften de. meganeden de daha çirkin olmuş. tek tesellim artık çakalların eline düşmeyecek olması
 
Tasarıma elbet göz alışacak ama o Leon yazısına asla alışmayacak orası kesin. Başka yazı fontu mu bulamadınız ya.

VAG grubunun neden radikal tasarım değişikliklerine pek yanaşmadığını anladık böylece. Yeni Golf'de üzgün üzgün bakan bir araba oldu.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Tb96
İç dizaynı ehh işte ama dışı çok kötü, ön tarafını geçtim arkasını al çöpe at.