Yeni gelecek kur zamlarıyla birlikte oluşacak fiyatı düşünmek bile istemiyorum. Şuan ki fiyatı iyi, keşke hep böyle kalsa.yeni Insignia’nın Nisan 2017 itibariyle tavsiye edilen satış fiyatları;
Şuanki euru kuru ile
- 1.5 l 165 bg. benzinli manuel Enjoy donanımla 118 bin 900 TL. olarak belirlendi.
- 1.6 l 136 bg. dizel otomatik Enjoy donanımlı araç ise 144 bin TL.’den satışa sunulacak.
Fiyatların olduğu linki atabilir misin?yeni Insignia’nın Nisan 2017 itibariyle tavsiye edilen satış fiyatları;
Şuanki euru kuru ile
- 1.5 l 165 bg. benzinli manuel Enjoy donanımla 118 bin 900 TL. olarak belirlendi.
- 1.6 l 136 bg. dizel otomatik Enjoy donanımlı araç ise 144 bin TL.’den satışa sunulacak.
Kaynak internet sitesi değilFiyatların olduğu linki atabilir misin?
Hafta sonu azmettim german konfigüratörüne göz attım. Şaka maka 19 inch jant seçeneği yok. Ya 1.6 ve altı hacim için 18 alacaksın ya da 2.0'a çıkıp 20 inch. Araca bakıyorum bakıyorum, sonra bi daha bakıyorum; 18 az 20 çok bu araca lan resmen? Bi de 18'ler Honda'nın yeni jantları gibi çok karaktersiz eğri büğrü. Yok abi jant konusunda fena taktım ben bu araca. Zaten arka stoplar yanmazken astra j sedan (hoş yanarken de öyle sayılır), iç tasarım astra k falan derken bi ön tasarım kalıyor elle tutulur bi de arka diz-baş. Harcıyorlar yiğidi göz göre göre.
Jantlar 16,17,18 ve 20 var 19 yok niyeyse
Neresi o zaman? Söylede görelim yav.Kaynak internet sitesi değil
Jantlar 16,17,18 ve 20 var 19 yok niyeyse
Olmadı eski arabadaki jantları bulup takarızEnteresan gerçekten.
Neresi o zaman? Söylede görelim yav.
Söylediklerin baz paket dimi?Olmadı eski arabadaki jantları bulup takarız
Görebileceğin bir yer değil zaten sadece bu ikisini öğrenebildim donanımları da yakında öğrenirim inşallah
Onu da bilmiyorum baz veya bazın 1 üstü en dolusuSöylediklerin baz paket dimi?
Baz modeldir bu baz olmasa yerinde duramazsın .Onu da bilmiyorum baz veya bazın 1 üstü en dolusu
yeni Insignia’nın Nisan 2017 itibariyle tavsiye edilen satış fiyatları;
Şuanki euru kuru ile
Bulamadım valla. Link ataydın iyiydi diyorum işte.@gtepro internet sitelerine düşmüş opel insignia grand sport fiyat diye yaz çıkar
- 1.5 l 165 bg. benzinli otomatik Enjoy donanımla 134 bin 500 TL. olarak belirlendi.
http://www.haberturk.com/ekonomi/ot...yeni-opel-insignianin-satis-fiyati-belli-olduBulamadım valla. Link ataydın iyiydi diyorum işte.
Enjoy'un aşlangıç paketi olduğunu varsayarsak Passat 1.4 150hp Comfortline Manuel ile aralarında sadece 1.100TL var. Fiyat farkı oldukça az bu yüzden Passat yine satar İnsignia yine zorlanır. Otomatik vites olunca malum Opelin şanzımanı eski ve ucuz olduğu için DSG'den baya ucuz aralarında yaklaşık 6.000TL fiyat farkı oluyor. Buna istinaden yine çoğu insan gider Passat alır. Valla Opel fiyatlandırma konusunda çuvallamış gibi duruyor ama bilemedim. Üst donanımlarda iki araç arasındaki fark nasıl ona bakmak gerek.http://www.haberturk.com/ekonomi/ot...yeni-opel-insignianin-satis-fiyati-belli-oldu
Bu var mesela böyle tek tek yazan yer yok bize de opel malatya söyledi
Enjoy'un aşlangıç paketi olduğunu varsayarsak Passat 1.4 150hp Comfortline Manuel ile aralarında sadece 1.100TL var. Fiyat farkı oldukça az bu yüzden Passat yine satar İnsignia yine zorlanır. Otomatik vites olunca malum Opelin şanzımanı eski ve ucuz olduğu için DSG'den baya ucuz aralarında yaklaşık 6.000TL fiyat farkı oluyor. Buna istinaden yine çoğu insan gider Passat alır. Valla Opel fiyatlandırma konusunda çuvallamış gibi duruyor ama bilemedim. Üst donanımlarda iki araç arasındaki fark nasıl ona bakmak gerek.
Bizim ülkeye gelecek olan baz versiyonda büyük ihtimalle şerit takip ve çarpışma önleme olmaz. Zaten bu iki donanım olmayınca Passat ile kafa kafaya oluyorlar. Bakalım bekleyip görecez. Passat cephesinde zam gelmeyecek diye biliyorum ama enson ne oldu pek bir haberim yok açıkçası.Donanım listesi konusunda bir bilgim olmadığı için yorum yapamam ama ingiltere ile aynı ise en boş donanımda
7 inç ekran
android auto-carplay
Bluetooth
Cruise control
Ön çarpışma uyarıcı ve otomatik fren
Şerit takip
Mesefa gösterme
Elektronik el freni
Lastik basınç gösterme
Aynalar ısıtmalı ve elektrikli
Led lambalar standart gündüz farı var
anahtarsız giriş çıkış çalıştırma
17 jant gözüküyor bide vw daha nisan ayı fiyatlarını açıklamadı hala mart ayı gözüküyor 2 güne o da değişir düşer mi artar mı bilemem tabii
Edit: astra nın donanımları hemen hemen aynı ondan ingiltereye baktım
Bizim ülkeye gelecek olan baz versiyonda büyük ihtimalle şerit takip ve çarpışma önleme olmaz. Zaten bu iki donanım olmayınca Passat ile kafa kafaya oluyorlar. Bakalım bekleyip görecez. Passat cephesinde zam gelmeyecek diye biliyorum ama enson ne oldu pek bir haberim yok açıkçası.