Fiyatlar yavaş yavaş geliyor insigniateam sağolsun
- 1.5 165hp Benzinli Otomatik Excellence: 150.500 TL
- 1.6 136hp Dizel Otomatik Excellence: 160.000 TL
SATAMAZLAR. SATAMAYACAKLAR. SATAMASINLAR İNŞALLAHFiyatlar yavaş yavaş geliyor insigniateam sağolsun
Gırtlak donanım ise fiyatlar sanki kabul edilebilir gibi ama en üst donanım olmaz diye düşünüyorum.Fiyatlar yavaş yavaş geliyor insigniateam sağolsun
Bu nisan ayı kuru ile fiyatları haziran ayında firmalar hepimizi öpecekYok mu arttıran
O stoklar bitince ne olacak pekiKusura bakmasınlarda stok eritmek için 180.000₺ - 190.000₺'ye 2016 model sıfır F10 520i verilen yerde kimse Insignia'nın suratına yellenmez!
Satamazlar o fiyatlara.
Gırtlak donanım ise fiyatlar sanki kabul edilebilir gibi ama en üst donanım olmaz diye düşünüyorum.
SATAMAZLAR. SATAMAYACAKLAR. SATAMASINLAR İNŞALLAH
hiç biri satamasın zarar etsinler ki hükumete baş kaldırsınlar belki birşeyler değişir. benim de naçizane tavsiyem 0km araba alıp bu rezilliğe ortak olmayın. eleştiriler lafta kalmasın
Bu nisan ayı kuru ile fiyatları haziran ayında firmalar hepimizi öpecek
Skoda superb güncellenmiş 1k yukarı 1k aşağı fiyatları aynıTamam fiyat pahalı ama daha öteki firmalar Nisan fiyatlarını açıklamadı ki onlar da yakında günceller fiyatları ,o zaman bu fiyatlar normal gelmeye başlayacak maalesef bu güne kadar bu ülke nelere alışmadı ki bu fiyatlara alışmasın .
Benim annem babam da olmak üzere bir çok insanın 0 takıntısı var. Onlar düşünsün bence hala 2. Elde makul diyebileceğimiz fiyatlara arabalar var.Ucuz araba yokki, ucuz firma yokki. Hepsi pahalı. Ben opel pahalı diğerleri ucuz demiyorum hepsi ama hepsi pahalı. Ama şu standartlarda bu fiyata yakın fiyatlara üst segment varsa @CenkGs reisin dediği gibi bu segmenti öldürüyor bu vergilendirme sistemi
Ben sana 2014-2015 e serisi veya 5 serisi de bulurum o fiyatlara 150-160 geçtikten sonra d+ da kolay kolay alınmaz bence15-25 bin km arasında 2015-16, 3.20i ed 40.yıl paket var yahu 160 liraya. Gırtlak dolu, tertemiz araba. Alın size sıfır araba. Olmadı 150'ye luxury line falan var. Bu paralara d segment araba alınmaz.
5 ve e serisi bulunur da ben yorumu yaparken kendi tercihime göre yaptım. Yani 160 liraya dizel değil de benzinli bir araç alacaksam bu en azından 9-10 litrelerin altını görmeli. 5.20i imkanı yok 10 litrenin altını görmüyor şehir içinde falan. Ama 3.20i ed'den umutluyum o konudaBen sana 2014-2015 e serisi veya 5 serisi de bulurum o fiyatlara 150-160 geçtikten sonra d+ da kolay kolay alınmaz bence
5 ve e serisi bulunur da ben yorumu yaparken kendi tercihime göre yaptım. Yani 160 liraya dizel değil de benzinli bir araç alacaksam bu en azından 9-10 litrelerin altını görmeli. 5.20i imkanı yok 10 litrenin altını görmüyor şehir içinde falan. Ama 3.20i ed'den umutluyum o konuda