Çare ticari araç ağalar. Bakın Caravelle Highline 204hp DSG'ye araba hem otomobil ruhsatlı hemde 160.000TL. Valla hem iyi kadar hem aile gezdirilir. Ben olsam Caravelle alırdım .
Niye yav gayet olur işte. Sabah akşam sen şoförlüğünü yaparsın hemde para kazanırsın üstünede 204hp ile gazlamakda cabası .Şimdi 20 yıllık prof doktorun hastane otoparkına caravelle ile geldiğini pek düşünemedim açıkcası
ben kıbrıstan şöförlük yapacağım bideNiye yav gayet olur işte. Sabah akşam sen şoförlüğünü yaparsın hemde para kazanırsın üstünede 204hp ile başlamak cabası .
Dediğini ben dayım için önermiştim 7 kişilik mpv arıyordu direk olum minibüs şoförü mü yapacaksın beni demiştiNiye yav gayet olur işte. Sabah akşam sen şoförlüğünü yaparsın hemde para kazanırsın üstünede 204hp ile gazlamakda cabası .
İşin en ilginç yanı bu araba baz model olarak ingiltere de 1500 pound ucuzladıalmanya fiyatları en boş 25590 endolu (opsiyon eklenmemiş hazır paketi) 31530 euro ee hal böyle böyle olunca Türkiye´ye bu fiyatlarla giriş yapınca ötv amca güzelce öpüp bize öyle sunuyor
Bide ustune ustelik Astra ile arasinda çok cuzzi bir miktar fark bulunuyor.İşin en ilginç yanı bu araba baz model olarak ingiltere de 1500 pound ucuzladı
Fiyatlar yavaş yavaş geliyor insigniateam sağolsun
- 1.5 165hp Benzinli Otomatik Excellence: 150.500 TL
- 1.6 136hp Dizel Otomatik Excellence: 160.000 TL
Burada aynı vergi diliminde değiller istesen de yapamazsın ona bakarsan golf ile astra arasında da yurt dışında çok az farklar var ama burada fark açılıyor serbest piyasadan dolayıBide ustune ustelik Astra ile arasinda çok cuzzi bir miktar fark bulunuyor.
Yine satamayacak.O stoklar bitince ne olacak peki
Yine satamayacak.
Alan olacaktır illa da eski satış rakamlarına ulaşması mümkün değil.İllaki alan olacak neden mi
Şubat ayında toplam 34658 araba satmış
Mart ayında toplam 55616 araba satılmış bu bir ay içinde bu artış neden olabilir çünkü insanlar yavaş yavaş fiyatlara alışıyor ve ihtiyaçları var alıyorlar.
Alan olacaktır illa da eski satış rakamlarına ulaşması mümkün değil.