Yeni opel insignia ingiltere fiyatları açıklandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GARAJ TV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GARAJ TV

Panpa
6,305
Araba yeni 1.5t 140 bg manuel versiyonu 17000 pound ile başlayıp en dolu 1.6 dizel otomatik 26000 pound arasında fiyatlandırmışlar. Şimdi diyeceksin ingiltere fiyatlarından bize ne diye? Bu fiyatlar aynı paket aynı donanım ile şuanki satılan arabadan 1500-2000 pound arası daha ucuz. Acaba ingilteredeki bu ucuzlama Türkiye'yi etkiler mi?

Kaynak: http://www.carscoops.com/2017/03/all-new-2017-vauxhall-insignia-starts.html

Son düzenleme:
Avrupa vatandasiyim, sirf bu sene 3 ulkeye gittim hicbirinde yeni cikanin eskisinden uyguna satildigini gormedim

Bundan bir kaç ay önce size yeni çıkan kasanın daha ucuzladığı modeller olduğunu söyleyip hatta ceed de bu olduğunu ama herhangi bir kanıt bulamadığım için bana
İnternette 3-4 sene öncesinin haberleri bulunabiliyor. Palavra olmasın yoksa :D
bu sözde bulunmuştunuz tabii bende maalesef o fiyatları bulamamıştım ama şimdi bulabildim umarım aynı durum bu konuştuğumuz golf 7.5 cezayirde mi üretilecek başlığında da olur :)

Bundan bir kaç ay önce size yeni çıkan kasanın daha ucuzladığı modeller olduğunu söyleyip hatta ceed de bu olduğunu ama herhangi bir kanıt bulamadığım için bana bu sözde bulunmuştunuz tabii bende maalesef o fiyatları bulamamıştım ama şimdi bulabildim umarım aynı durum bu konuştuğumuz golf 7.5 cezayirde mi üretilecek başlığında da olur :)
Golf bizim ülkeye Almanyadan geliyor. Makyajlı Golf'lerde ortalama 1000 euroluk bir zam söz konusu olacak gibi duruyor. Bana kalırsa indirim değil baya bi bindirim yapacak Opel.

üst vergi diliminden yırtıyorda sonuçta baz fiyatı 1000 euro artıyor onunla birlikte alınan vergi de artıyor baz fiyatı 10000 euroluk araba ile 11000 euroluk arabadan alınan vergi aynı mı olur?
Vergi dilimi üst dilimde olmayacak onu anlatmaya çalışıyorum. Yoksa her araba zam yediği an devlete daha fazla vergi ödüyor.

1.6 turbo 170-180 beygirlik versiyonu var mı? Çok iyi gidiyor insigniaya 1.6 turbolar, bayağı hızlı oluyor

Fiyatını bilmiyorum ama Highline donanımda standart olacakmış.
Almanyadaki highlarda standart değildi bakalım nasıl gelecek
Opel, PSA grubuna satılmıyor muydu?
Evet bakalım ne olacak

1.6 turbo 170-180 beygirlik versiyonu var mı? Çok iyi gidiyor insigniaya 1.6 turbolar, bayağı hızlı oluyor
1.6 t maalesef yok yeni 1.5 t 140 lık ve 165lik ler var

@berkay4408 Dostum sen gerçekten ülkemizde ucuzlayacağına inanıyor musun ? Paylaştığın bağlantıyı okudum, evet haklısın araç ucuzlamış. Ancak ben bunun pazara özel bir durum olduğunu düşünüyorum, yani İngiltere pazarıyla Türkiye pazarı takdir edersin ki bir değil. Ve tekrar iddia ediyorum ki böyle bir şey olamaz..İngiltere'nin mutlaka özel bir durumu vardır emin olabilirsin..Yani o ucuzlamanın mantıklı bir açıklaması vardır, ancak bu üretim maliyetlerinin düşmesiyle açıklanamaz

Düşünsene her yıl maliyetlerin artıyor, tedarikçilerin fiyatlara zam yapıyor, enflasyon var, yeni fabrika açıyorsun, e çalışanlarına yeni yıl ile birlikte zam yapıyorsun. Yani bahsettiğin olay ülke konjonktürüne ters bir kere :) Hele hele Türkiye gibi bir ülke için bahsettiğin şey gerçekten hayal. 6 ay önceki döviz kuruyla şimdikini kıyaslaman bile yeteri kadar bilgi verecektir. O yüzden İngiltere ile Türkiyeyi bir tutman (fiyatta ucuzlama vb..) doğru değil

Yoksa ben de manyak değilim, aynı aracın yenisini tabii ki daha ucuza almak isterim. Hatta bu konuda umarım haklı çıkarsın ve umarım ben yanılırım da o araç ucuza yurda giriş yapar :)

@berkay4408 Dostum sen gerçekten ülkemizde ucuzlayacağına inanıyor musun ? Paylaştığın bağlantıyı okudum, evet haklısın araç ucuzlamış. Ancak ben bunun pazara özel bir durum olduğunu düşünüyorum, yani İngiltere pazarıyla Türkiye pazarı takdir edersin ki bir değil. Ve tekrar iddia ediyorum ki böyle bir şey olamaz..İngiltere'nin mutlaka özel bir durumu vardır emin olabilirsin..Yani o ucuzlamanın mantıklı bir açıklaması vardır, ancak bu üretim maliyetlerinin düşmesiyle açıklanamaz

Düşünsene her yıl maliyetlerin artıyor, tedarikçilerin fiyatlara zam yapıyor, enflasyon var, yeni fabrika açıyorsun, e çalışanlarına yeni yıl ile birlikte zam yapıyorsun. Yani bahsettiğin olay ülke konjonktürüne ters bir kere :) Hele hele Türkiye gibi bir ülke için bahsettiğin şey gerçekten hayal. 6 ay önceki döviz kuruyla şimdikini kıyaslaman bile yeteri kadar bilgi verecektir. O yüzden İngiltere ile Türkiyeyi bir tutman (fiyatta ucuzlama vb..) doğru değil

Yoksa ben de manyak değilim, aynı aracın yenisini tabii ki daha ucuza almak isterim. Hatta bu konuda umarım haklı çıkarsın ve umarım ben yanılırım da o araç ucuza yurda giriş yapar :)

Ucuzlamasının tabikide vardır sebebi mesela emisyon düşmesi ile filanda olabilir onu bilemem tabii opel Türkiye nin ne yapar asıl o önemli ötv zammı gelince insignia nın fiyatları 2k düşmüştü. Fiyatları aynı kalsa bile harika olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...