@berkay4408 Dostum sen gerçekten ülkemizde ucuzlayacağına inanıyor musun ? Paylaştığın bağlantıyı okudum, evet haklısın araç ucuzlamış. Ancak ben bunun pazara özel bir durum olduğunu düşünüyorum, yani İngiltere pazarıyla Türkiye pazarı takdir edersin ki bir değil. Ve tekrar iddia ediyorum ki böyle bir şey olamaz..İngiltere'nin mutlaka özel bir durumu vardır emin olabilirsin..Yani o ucuzlamanın mantıklı bir açıklaması vardır, ancak bu üretim maliyetlerinin düşmesiyle açıklanamaz
Düşünsene her yıl maliyetlerin artıyor, tedarikçilerin fiyatlara zam yapıyor, enflasyon var, yeni fabrika açıyorsun, e çalışanlarına yeni yıl ile birlikte zam yapıyorsun. Yani bahsettiğin olay ülke konjonktürüne ters bir kere

Hele hele Türkiye gibi bir ülke için bahsettiğin şey gerçekten hayal. 6 ay önceki döviz kuruyla şimdikini kıyaslaman bile yeteri kadar bilgi verecektir. O yüzden İngiltere ile Türkiyeyi bir tutman (fiyatta ucuzlama vb..) doğru değil
Yoksa ben de manyak değilim, aynı aracın yenisini tabii ki daha ucuza almak isterim. Hatta bu konuda umarım haklı çıkarsın ve umarım ben yanılırım da o araç ucuza yurda giriş yapar