Peugeot 2008'i görünce bayağı bir heyecanlandım çok güzel olmuş, Peugeot cidden işini biliyor.
görüyorum ki herkes peugeot 2008i ayrı bir sevmiş hak ediyor sanırım bu sevgiyi
aslanlarım benimGüzel bir test videosu olmuş. Yeni Peugeot 2008'i merakla bekliyorum
Gelmiş yine *****************Güzel bir test videosu olmuş. Yeni Peugeot 2008'i merakla bekliyorum
Merhaba bizim ailenin ikinci aracı 2015 Aston Martin Vanquish. ama artık aileye küçük gelmeye başladı, şehir içi V12 motorun yakıtı da üzüyor. Vergisi de malum. Bizi her açıdan tatmin edecek (bakınız) bir otomobil olduğunu düşündüğümüz için biz de 2008'e geçmeyi düşünüyoruz.Güzel bir test videosu olmuş. Yeni Peugeot 2008'i merakla bekliyorum
Ne tesadüf bizimde aston martin vanquish aracımız var ama yakıt cidden sıkıntı eğer siz 2008 alırsanız deneyimlerinizi lütfen paylaşın eminim en iyisidirMerhaba bizim ailenin ikinci aracı 2015 Aston Martin Vanquish. ama artık aileye küçük gelmeye başladı, şehir içi V12 motorun yakıtı da üzüyor. Vergisi de malum. Bizi her açıdan tatmin edecek (bakınız) bir otomobil olduğunu düşündüğümüz için biz de 2008'e geçmeyi düşünüyoruz.
Peugeot 2008'i görünce bayağı bir heyecanlandım çok güzel olmuş, Peugeot cidden işini biliyor.