Aslında benim hoşuma giden 508 de füme renk. Bunda da gördüm geçen gün ama fotoğraf bulup ekleyemedim. 220 bandında fiyatı olur diye tahmin ediyorum.bu renk kombinasyonuyla tam bir eşek arısına benziyor ama fiyatı uygun olursa bir çok alıcısı olur neden olmasın
Peugeot resmi sitesinden kayıt yaptırdım, aradılar ama henüz bir fiyat teklifi alamadım. Bayi arayacakmış. Daha sonra bana ne kadar peşinat düşünüyorsunuz diye sordular. Kendi fikrimce segmentin en iyi arabası olacak bir araba var karşımızda teknik detaylardan bağımsız tasarım anlamında konuşuyorum bu segment için böyle bir iç tasarım tüm rakiplerini eleyecek düzeyde. 508'de gösterilen yol tutuş başarısı gibi durumlar bunda da tekrarlanırsa daha da iyi olacak. O yüzden çok takibimde olan bir araçtı, Sinan abiyle de konuşmuştum araç hakkında. Manuel ve çok düşük beygirli bir versiyonu var sanırım onu 160 civarı yaparlarsa en ful paketi yani GT-Line'da maksimum 230-240 olur gibi geliyor bana. Polo'nun şu an highline paketi 230k civarlarında 208 gt-line bu sınırı çok aşmayacaktır umarım da aşmaz almayı düşündüğüm bir araç.
Beni de aradılar şançelikten. Ne zaman araç gelecek dedim cevap yok. Diğerlerinin fiyatı belirsiz. Bayide görelim desem araç yok. Çok tuhaf geldi bana.Az önce Bursa Şançelik Peugeot bayisinden dönüş aldım 1 tane araç geldiğini ve hemen satıldığını söylediler. Gelen araç 130beygirlik gt-line versiyonuymuş 250bine satmışlar dediklerine göre
Beni de aradılar şançelikten. Ne zaman araç gelecek dedim cevap yok. Diğerlerinin fiyatı belirsiz. Bayide görelim desem araç yok. Çok tuhaf geldi bana.
Kesinlikle haklısınız. 2019 kasım ayında 508 ilk geldiginde aynı bayide 2 tane vardı. B segmenti D ye göre daha kolay ulaşılabilir (ülke şartlarında) olmasına rağmen bir araç gelmesi trajikomik biraz.Zaten koskoca bayiye b segment bir araçtan bile 1 tane gelmiş olması ayrı bir tuhaflık Bakalım bana şubatta gelecek dendi
Fiyatlar hiç fena olmamış bence. Bir de arabanın canlısı daha da yakışıklı. Bu arabayı gören kolay kolay Corsa almaz bana kalırsa sırf tasarımından ötürü bile