Nette araştırdım ama ben de bir şey bulamadım. Sallamasyon yaparsak aktif/avantajlı ötv kredisi falan olabilir belki. Tamamen yazdım yani öyle olmayadabilirAÖK nedir?
Detaylı donanımları bilemediğim için hangi paket hangisine denk geliyor karşılaştırma yapamıyorum pek. Aynı motor şanzımanlı Elegance Corsa 219 bin lirayken, Allure 208'in fiyatı 228 bin lira. Arada 9 bin lira fark var. Tabi bu fiyatların lansmana özel olduğunu, lansman sonrası fiyat farkının daha da açılacağını düşünürsek 15-20 bin liraya yakın bir fark olabilir. Gt-line ile corsa ultimate arasında zaten 279'a 229 gibi ciddi fark var. Onu hiç kıyasa dahil etmedim. Dediğim gibi donanım karşılaştırması yapamadık. O yüzden fiyat farkı mantıklı mı değil mi bir şey diyemem. Ama tasarım olarak herkesin beğenisi değişebileceği gibi ben gırtlak corsa gördüğümde oldukça sevmiştim tasarımını. Hoş zaten tasarım benim için ikinci plandadır. Hangisinin konfor - sürüş zevki dengesi daha iyiyse direkt tercihim o olur. Sürüşünü beğenmediğim araba ferrari'ye benzese hava cıva benim için. Bakalım testler falan gelsin son kararım ona göre değişebilirFiyatlar hiç fena olmamış bence. Bir de arabanın canlısı daha da yakışıklı. Bu arabayı gören kolay kolay Corsa almaz bana kalırsa sırf tasarımından ötürü bile
eşleşme şöyle galiba 100 hp comfort dan emin olamadım eğer bu şekildeyse gt-line harici güzel fiyat tabi donanım konusunu pek bilmiyoruz eğer allure 208 ultimate corsa ile aynı doluluğa geliyorsa 208 her türlü mantıklıDetaylı donanımları bilemediğim için hangi paket hangisine denk geliyor karşılaştırma yapamıyorum pek. Aynı motor şanzımanlı Elegance Corsa 219 bin lirayken, Allure 208'in fiyatı 228 bin lira. Arada 9 bin lira fark var. Tabi bu fiyatların lansmana özel olduğunu, lansman sonrası fiyat farkının daha da açılacağını düşünürsek 15-20 bin liraya yakın bir fark olabilir. Gt-line ile corsa ultimate arasında zaten 279'a 229 gibi ciddi fark var. Onu hiç kıyasa dahil etmedim. Dediğim gibi donanım karşılaştırması yapamadık. O yüzden fiyat farkı mantıklı mı değil mi bir şey diyemem. Ama tasarım olarak herkesin beğenisi değişebileceği gibi ben gırtlak corsa gördüğümde oldukça sevmiştim tasarımını. Hoş zaten tasarım benim için ikinci plandadır. Hangisinin konfor - sürüş zevki dengesi daha iyiyse direkt tercihim o olur. Sürüşünü beğenmediğim araba ferrari'ye benzese hava cıva benim için. Bakalım testler falan gelsin son kararım ona göre değişebilir
Yaptığın eşleştirmede Allure boşta kalıyor. O donanım paketi boşta kalmaz sanmıyorum. Corsa'da muhakkak onun dengi vardır. Bana kalırsa 208'de ki Gt-line paketin Corsa'da karşılığı henüz yok. Zaten fiyat olarak uçuk olmasından belli. Corsa Ultimate ile 208 Allure denk paketler gibi duruyor. Zaten 228'e 229 şeklinde fiyat denklikleri var.eşleşme şöyle galiba 100 hp comfort dan emin olamadım eğer bu şekildeyse gt-line harici güzel fiyat tabi donanım konusunu pek bilmiyoruz eğer allure 208 ultimate corsa ile aynı doluluğa geliyorsa 208 her türlü mantıklı
Ekli dosyayı görüntüle 32952
Detaylı donanımları bilemediğim için hangi paket hangisine denk geliyor karşılaştırma yapamıyorum pek. Aynı motor şanzımanlı Elegance Corsa 219 bin lirayken, Allure 208'in fiyatı 228 bin lira. Arada 9 bin lira fark var. Tabi bu fiyatların lansmana özel olduğunu, lansman sonrası fiyat farkının daha da açılacağını düşünürsek 15-20 bin liraya yakın bir fark olabilir. Gt-line ile corsa ultimate arasında zaten 279'a 229 gibi ciddi fark var. Onu hiç kıyasa dahil etmedim. Dediğim gibi donanım karşılaştırması yapamadık. O yüzden fiyat farkı mantıklı mı değil mi bir şey diyemem. Ama tasarım olarak herkesin beğenisi değişebileceği gibi ben gırtlak corsa gördüğümde oldukça sevmiştim tasarımını. Hoş zaten tasarım benim için ikinci plandadır. Hangisinin konfor - sürüş zevki dengesi daha iyiyse direkt tercihim o olur. Sürüşünü beğenmediğim araba ferrari'ye benzese hava cıva benim için. Bakalım testler falan gelsin son kararım ona göre değişebilir
Son durum bu
Ekli dosyayı görüntüle 32966
+1 benden Sarı 1.2 130 hp GT-Line tavım şu an ...Ben de hardal sarıyı çok sevdim