Son düzenleme:
vag ın premium u Audi demişsiniz ama o araçlarda DSG gibi problemli bi şanzıman olduğu sürece bence premium lafı biraz fazla gelir.
tekrar söylüyorum peugeot premium demedim,son 3 aracında çok ilerledi bu yüzden o yöne doğru bir gidişat görünüyor,dsg en baştan beri problemliydi ama 9-G TRONIC VE ZF VARKEN diğerleriAuuuvvv tamam
Peugeot premium olmayınca dsg problemli oluyor peki
Daha önce kullanıp sorun yaşadıysanız burada servisin çıkardığı faturaları vb.. paylaşın da biz de aydınlanalım.
tekrar söylüyorum peugeot premium demedim,son 3 aracında çok ilerledi bu yüzden o yöne doğru bir gidişat görünüyor,dsg en baştan beri problemliydi ama 9-G TRONIC VE ZF VARKEN diğerleri
Hadi kuru kavramalar İstanbul gibi metropollere pek uygun değil cortluyor ama ıslak kavramalar bizi bile mezara gömer valla kimse kusura bakmasın bu dediğim VAG dan ziyade her marka için geçerli.Hocam zorlama, linç edilirsin ve haklı linç yersin, lütfen audi deki ıslak kavrama dsg ler sorunluymuş, vay anasını, bir yaşıma daha girdim.
o dsg bir arızası ,tüm çift kavramalar sorunlu olacak diye birşey yok, ailede 3 tane volkswagen var : 1.2013 Jetta dsg 2.2014 golf 7 dsg 3.2017 tiguan allspace ,hepsini kullandım 1.ve2. titriyor zaten ki km leri düşük ,3. sü ise 15.000 bile değil geçen küçük bi engeli geçerken hemen ısındı ,valla hiç Ferrari kullanmadım bilemeyeceğimYaşadığınız dsg problemi varsa paylaşır mısınız, biz de aydınlanalım ?
Ferrari çift kavrama kullanıyor problem çıkarır mı ?
dipnot : peugeot 106Peugeot sorun çıkardığında direk araba yanıyor
o dsg bir arızası ,tüm çift kavramalar sorunlu olacak diye birşey yok, ailede 3 tane volkswagen var : 1.2013 Jetta dsg7 2.2014 golf 7 dsg7 3.2017 tiguan allspace ,hepsini kullandım 1.ve2. titriyor zaten ki km leri düşük ,3. sü ise 15.000 bile değil geçen küçük bi engeli geçerken hemen ısındı ,valla hiç Ferrari kullanmadım bilemeyeceğim
hahah yazınızı değiştirmişsiniz bende yeni cevap vereyim, en azından o zamanların teknolojisi ile çözülebiliyordu bunlar, dsg de kavramayı değiştir 1,5 yıl sonra yine değiştirmek zorunda kalıyorsun ha lastik ha kavrama üzülmeyin ,satın aracınızı Tesla alın ne şanzıman var ne motor bloğuAuuuvvv tamam
Peugeot premium olmayınca dsg tü kaka oluyor peki ...Demek ki bir araç mekanik problem çıkarınca premium olmuyor, bir yaşıma daha girdim
Bmw'de smg ve vanos problemleri çıkıyordu, Mercedes w203'lerde klima problemli vardı, onlar da mı premium değil yıkılırım
hahaha gözlüklerinizi çıkarmanızı tavsiye ederim, 7 ileri demek istedim biraz dsg yi araştırırsanız bu bilgiye ulaşabilirsiniz ,şanzıman kodları var ama onlar daha karışık tabiki,evet yan geçerken altı değmesin diye bakıyorduk bir taraftan hemen ısınıverdı ,evet değişik bir aileyizdir,fabrika çıkışı titreyeceğini düşünmemiştik,ama isterseniz size titreyen dsg li araçlardan birini satabilirim ,hahah olayı saptırmakta üstünüze yok ,iyi günlerDsg 7 diye bir sanziman duymadim . 1 ve 2 titriyor hepsinde bu mu ariza ? Engel gecerken sanziman isinmasini ilk defa duydum enteresan Soyleyecek cok sey var da uzatmanin manasi yok. Aile de enteresanmis, 3 tane arizali dsg var kimse servise gitmemis arabasini satmamis. Arizalari siz buldunuz anladigim kadariyla...
Premium Peugeot ile devam o zaman
Rakibi CLS iste mis gibi, Audi de dsg arizasi veriyor o da premium degil zaten
hahah yazınızı değiştirmişsiniz bende yeni cevap vereyim, en azından o zamanların teknolojisi ile çözülebiliyordu bunlar, dsg de kavramayı değiştir 1,5 yıl sonra yine değiştirmek zorunda kalıyorsun ha lastik ha kavrama üzülmeyin ,satın aracınızı Tesla alın ne şanzıman var ne motor bloğu
yalvardım ama ille de TİTREYEN DSG diyorlar napalımDsg ile yasadigim bir sorun yok, aracimla alakali da bir problemim yok. Siz once ailenizdeki insanlari ikna edin vw kullanmamasi icin daha sonra bana gelirsiniz
hahaha gözlüklerinizi çıkarmanızı tavsiye ederim, 7 ileri demek istedim biraz dsg yi araştırırsanız bu bilgiye ulaşabilirsiniz ,şanzıman kodları var ama onlar daha karışık tabiki,evet yan geçerken altı değmesin diye bakıyorduk bir taraftan hemen ısınıverdı ,evet değişik bir aileyizdir,fabrika çıkışı titreyeceğini düşünmemiştik,ama isterseniz size titreyen dsg li araçlardan birini satabilirim ,hahah olayı saptırmakta üstünüze yok ,iyi günler
biraz araştırdıktan sonra CLA dın bi tık üstü olduğunu düşünüyorum ama CLS e yaklaşamaz diye düşünüyorumCls başka bir dünya.. O araç Mercedes E ile aynı bantta üretilip, elektronik sistemleri ise S serisinden alınıyor. E ile S arasında bir konuma sahip. Yani duygusal olarak kıyaslama yapılabilir belki ama mantıksal anlamda hiç alakaları yok.
D ve D+ otomobiller her daim birbiriyle kıyaslanmıştır. O sebeple 508, segmenti gereği a5, bmw 4 grand coupe gibi araçlarla tabii ki karşılaştırılabilir ama üstün gelebilmesi için tasarımdan daha fazlasına ihtiyacı var. Bana kalırsa bire bir dengi arteon ve insignia grand sport ( belki bir de GSI )
Cls başka bir dünya.. O araç Mercedes E ile aynı bantta üretilip, elektronik sistemleri ise S serisinden alınıyor. E ile S arasında bir konuma sahip. Yani duygusal olarak kıyaslama yapılabilir belki ama mantıksal anlamda hiç alakaları yok.
D ve D+ otomobiller her daim birbiriyle kıyaslanmıştır. O sebeple 508, segmenti gereği a5, bmw 4 grand coupe gibi araçlarla tabii ki karşılaştırılabilir ama üstün gelebilmesi için tasarımdan daha fazlasına ihtiyacı var. Bana kalırsa bire bir dengi arteon ve insignia grand sport ( belki bir de GSI )
biraz araştırdıktan sonra CLA dın bi tık üstü olduğunu düşünüyorum ama CLS e yaklaşamaz diye düşünüyorum