Yetkili servisten beklentileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kansuvargun

Profesör
8 Eyl 2016
237
259
1,385
34
İstanbul
Benim beklentim, kişiye özel muamele göstermemeleri.

Zamanında aracımın klima peteklerinden sadece rölantide çalışırken ve kapalı garaj gibi sessiz bir ortamda duyabileceğiniz "kurbağa vraklaması" benzeri bir ses geliyordu periyodik olarak. Uğradığım servis sorunu bulamayıp, beyefendi zaten kaç km böyle kullanıyorsunuz bir şey olmaz tarzında bir yaklaşımda beni göndermeye çalıştı. Bilgisiz bir kullanıcı olsam, yetkili servisin sözüne inanıp o haliyle kullanmaya devam edebilirdim ancak ısrarcı oldum, klima sistemi olunca zaten bakılacak çok fazla parça yok. Parçaların herbirini sırayla devre dışı bırakıp dinleme yaparak sorunun klima kompresöründen kaynakladığını tespit ettik birlikte. Parçayı söküp incelediklerinde kompresörün fabrika üretimi hatalı olduğu anlaşıldı. Israrım sayesinde 2016 yılında 2500TL+KDV olan bir parçayı garantiden ücretsiz değiştirdim.

Bunun dışında periyodik bakımlarda zaten standart değişimler ve standart kontrollere göre değişmesi gereken (balata,silecek vb.) parçaların kontrollerini yapıp değiştiriyorlar. Ancak çoğu servis rot&balans, far ayarı gibi düzenleri yapmayı vakit ve para kaybı gördüğünden ötürü söylemezseniz ilgilenmiyorlar bile..
 
  • Beğeni
Tepkiler: MiaKaiser

MiaKaiser

Profesör
8 Eyl 2016
73
149
1,060
Marka
BMW
Fikir ve önerileriniz için çok teşekkürler. Daha önce belirttiğim gibi her bir öneri ve düşünce bizim için çok değerli.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Onay Kalkan ve bt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım