Yoksa chr kiralık mı.....İşte o çocuğa araba alcağıma kiraladım onun adına.
Yoksa chr kiralık mı.....İşte o çocuğa araba alcağıma kiraladım onun adına.
Tapusu validedeYoksa chr kiralık mı.....
Kiralayanlar türlü türlü kriterler koyuyorlar. Kimisi 25 yaş sınırı koyuyor, kimisi 5 yıl ehliyet koşulu koyuyor. Mümkün oldukça arabaları mezara yollamamanın peşindelerİşte o çocuğa araba alcağıma kiraladım onun adına.
RS6 yıda kiraliyorlar mi acabadrd filo yüz yüze görüşmeni tavsiye ederim. Uzun dönem kiralamada başarılılar.
Öyle tabii. Ama 2.el değeri yüksek. Hatta absürd şekilde yıllar geçtiktçe 2.el değeri artıyor. Hal böyle olunca bireysel uzun dönemli araç kiralama pek mantıklı olmuyor. Birikim yapacağın parayı gömüyorsun, krediyle araç alabilecek olsan o parayı da gömmüş oluyorsun, kıyıda köşede paran varsa onu da harcamış oluyorsun, işin sonunda da elinde hiç bir araba olmuyor. O yüzden beni psikolojik olarak da yıpratıyor bu durum@Cenk ben de ülkemizde ikinci elde değer kaybının fazla olmaması sebebiyle gereksiz gördüm. Şimdi 100bin TL'ye aldığım arabayı 2 sene sonra 60bin TL ve altına ancak satabileceğimi bilsem kesinlikle araba kiralardım. Çünkü bu şirketler sözleşmen bitip yenilediğinde tekrar sıfır km araç temin ediyorlar.
İstanbulda yer bulursaniz tasimada tabiki olur.(metrobusten bahsetmiyorum o zaten kotu ) sanirim su an en kolayi metro kullanmak. Onun harici mecbur araba kullaniyorum aralardan kaca kaca gidebilmek icin.İstanbulda yaşayan birinin bence bu kiralık araba işine hiç bulaşmasına gerek yok. heryere cok hızlı şekilde toplu taşımayla ulaşılabilir. Ama gelişmiş iller dışında sallıyorum köy yerinde şark görevi yapmaya giden biri Merkezde ev tutar ve birazdan açıklayacağım kombinasyonda da araç kiralar onun için çok mantıklı olur. Çünkü anadoluda genelde yol mesafeleri uzun ve boş olur, toplu taşıma belirli saat aralıklarında gelir ve koşullar zor olur. araç sallıyorum fiat egea olsun. aylık 500 den yıllık 6bin TL yapar. işte bu dedigim kombinasyonda verdiğimiz paraya değer. ama diğer türlü aylık 2000 verip yıllığına 24bin TL vericem yıl sonunda elde var sıfır. Giden 24bin TL.
Evet bu çok mantıklı. Eğer Kars'ta yaşadığım süre içerisinde böyle bir imkan olsaydı kesinlikle yapardım.İstanbulda yaşayan birinin bence bu kiralık araba işine hiç bulaşmasına gerek yok. heryere cok hızlı şekilde toplu taşımayla ulaşılabilir. Ama gelişmiş iller dışında sallıyorum köy yerinde şark görevi yapmaya giden biri Merkezde ev tutar ve birazdan açıklayacağım kombinasyonda da araç kiralar onun için çok mantıklı olur. Çünkü anadoluda genelde yol mesafeleri uzun ve boş olur, toplu taşıma belirli saat aralıklarında gelir ve koşullar zor olur. araç sallıyorum fiat egea olsun. aylık 500 den yıllık 6bin TL yapar. işte bu dedigim kombinasyonda verdiğimiz paraya değer. ama diğer türlü aylık 2000 verip yıllığına 24bin TL vericem yıl sonunda elde var sıfır. Giden 24bin TL.