Yine Yeni Yeniden - Octi

KABUK DEĞİŞİMİ, YENİLENME - @FuckTheFuelEconomy HOCAYLA ADIM ADIM İHANET SİYAHINA

Konya'ya geldik madem @2jzihtiyar 'nin dediği gibi artık gri değil ihanet siyahı olalım 🤣

Sağ olsun bu konuda @FuckTheFuelEconomy dostum fazlası ile ön ayak oldu. Bende yaptıracaktım ancak Konya'da falan pek düşünmüyordum.

Sağ olsun beni iyi tanıdığı için arabaya tertemiz binmemi istedi, genelde böyle şeyleri satarken yaptığımdan hadi hadi hadi demiş oldu bana :)

Hızlı bir yıkama, Demir tozu, Kil

Ekli dosyayı görüntüle 53406

Kostikten, fırçadan, kötü yıkamadan ve “eski sahibinden” gına gelmiş; öyle bitap düşmüş ki, B sütunu o kadar solmuş ki “sende piano black var mıydı ?” diye sorsan yüzü kızarıp “yoktu zaten…” diyecek hâle gelmişti — biz de kendine getirdik.

ÖNCESİ | SONRASI

Ekli dosyayı görüntüle 53407Ekli dosyayı görüntüle 53408

Çalışmalar devam ediyor - Makeleme Tamam.

Ekli dosyayı görüntüle 53409

Ön kapı tek kat geçildi arka kapıya müdahale edilmemiş hali. Araba adım adım kendine geliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 53410

İsimsiz ubuk plakalar söküldü yetkili servis plakalığı + app plaka için.

Ekli dosyayı görüntüle 53411

Sağda solda olan rötuşluk işler yapıldı. Ön arka tampon neredeyse boya ister seviyede iken tertemiz çıkmış oldu.

Bu arada aracın koltuklarıda kendine geldi, bir kere olsun tek seferde temiz çıksın diye sağ olsun @FuckTheFuelEconomy o benden dedi.

Önceki sahibinden maalesef koltuk berbat bir halde gelmişti.

Ekli dosyayı görüntüle 53415

Ekli dosyayı görüntüle 53416

Genel olarak şöyle eli yüzü düzgün bir final fotoğrafı olsun. Detaylı fotoğraflar pek yakında gelecek.

Ekli dosyayı görüntüle 53417

Ekli dosyayı görüntüle 53418

Powered By @FuckTheFuelEconomy
İşte şimdi ihanet siyahı oldu. Arabanın alım sürecine de dahil olduğumdan öncesini de biliyorum ve hakkaten çok yerinde dokunuşlar yapıldı arabaya. Son haliyle de hem mekanik hem de görsel olarak tastamam bir hale geldi. Güzel günlerde kullan dostum

KABUK DEĞİŞİMİ, YENİLENME - @FuckTheFuelEconomy HOCAYLA ADIM ADIM İHANET SİYAHINA

Konya'ya geldik madem @2jzihtiyar 'nin dediği gibi artık gri değil ihanet siyahı olalım 🤣

Sağ olsun bu konuda @FuckTheFuelEconomy dostum fazlası ile ön ayak oldu. Bende yaptıracaktım ancak Konya'da falan pek düşünmüyordum.

Sağ olsun beni iyi tanıdığı için arabaya tertemiz binmemi istedi, genelde böyle şeyleri satarken yaptığımdan hadi hadi hadi demiş oldu bana :)

Hızlı bir yıkama, Demir tozu, Kil

Ekli dosyayı görüntüle 53406

Kostikten, fırçadan, kötü yıkamadan ve “eski sahibinden” gına gelmiş; öyle bitap düşmüş ki, B sütunu o kadar solmuş ki “sende piano black var mıydı ?” diye sorsan yüzü kızarıp “yoktu zaten…” diyecek hâle gelmişti — biz de kendine getirdik.

ÖNCESİ | SONRASI

Ekli dosyayı görüntüle 53407Ekli dosyayı görüntüle 53408

Çalışmalar devam ediyor - Makeleme Tamam.

Ekli dosyayı görüntüle 53409

Ön kapı tek kat geçildi arka kapıya müdahale edilmemiş hali. Araba adım adım kendine geliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 53410

İsimsiz ubuk plakalar söküldü yetkili servis plakalığı + app plaka için.

Ekli dosyayı görüntüle 53411

Sağda solda olan rötuşluk işler yapıldı. Ön arka tampon neredeyse boya ister seviyede iken tertemiz çıkmış oldu.

Bu arada aracın koltuklarıda kendine geldi, bir kere olsun tek seferde temiz çıksın diye sağ olsun @FuckTheFuelEconomy o benden dedi.

Önceki sahibinden maalesef koltuk berbat bir halde gelmişti.

Ekli dosyayı görüntüle 53415

Ekli dosyayı görüntüle 53416

Genel olarak şöyle eli yüzü düzgün bir final fotoğrafı olsun. Detaylı fotoğraflar pek yakında gelecek.

Ekli dosyayı görüntüle 53417

Ekli dosyayı görüntüle 53418