Ufak bir 1600km lik yolculuk daha eklendi.
Güzel farlı araba ile gece yolcuğu en sevdiğim, en sevdiğim.
600km sonunda varış ve yakıt tüketimi.
Körfez tarafında 1,5 saat dur kalk trafiğe kaldım, ona kalmasam muhtemelen 4,8 lere falan 4,7 lere düşerdi.
Gerisi standart kadranda 145-150 gps 140 olacak şekilde gittim. Geri kalanda 125 135 bandında akarak ilerledim.
3 kişi dolu bagaj.
Ciddi şekilde yorulup, yolun gözümde büyüdüğü dakikalarda çektiğim fotoğraflardan.
Ve artık dönüş yolu
Aslında sakin gelmeye çalıştım sonra baktım akıyor yol dedim yürü,
İlk 40-50 km gazlayıp sonrasını sakin gelme gibi bir planım vardı. Tam gazladım yol sonuna doğru bi baktım jandarma çevirmesi eyvah dedim heralde 20-30 lira bi şey yedik ehliyeti alacaklar. Sadece kimlik kontrolüymüş Allahtan
Geredeye kadar sakit sürüş sonrası gerede - highway arası biraz atraksiyonlu.
Highway - Kurtköy arası ortalama hız 117-118 'lerden 125 lere çıkarttık. 1 saat 20 dakika falan sürmüş
Ve kapanış
Seyehatte toplam 92 küsür litre mazot harcamışım, 18 saat + molalar ile birlikte uzunca bir süre octi ile muhatap olmuşum.
Genel olarak kısmen keyifli bir yolculuktu.
Octi üzmüyor uzun yolda, ancak bir passat değil farklar peş peşe kullanınca daha net anlaşılıyor.
Yakıt anlamında beni çok memnun etti, yakıt fiyatları her ne kadar arşa ulaşsa bile litre bazında fazlasıyla memnun etti.
Aşağıdaki ortalama, şehir içi, şehir dışı, gazlama, sakin sürüş epey karışık bir ortalama.