Yine Yeni Yeniden - Octi

Basri Amca

Panpa
2,710
Marka
Volkswagen
Öncelikle herkese selamlar dostlar,

Malum passat satışı sonrası mecbur araç gerekiyordu. Bir tık küçülteyim ancak çok da küçültmeyim konforu, gidişi çok üzmeyecek bir şey olsun istiyordum.

Daha zaten satmadan bakınmaya başlamıştım, ilanda şans eseri denk geldiğim araç @FuckTheFuelEconomy 'ye Mayıs 2022'de aldığımız aracı ilanda tanıdım.

Passat satıldı, alsam mı almasam mı şöyle böyle derken almaya karar verdim.

Aynı aracı 2022'de yine beraber almaya gitmiştik.

Yine yeni yeniden Ankara'ya aynı aracı 2. kere almaya gittik.

@FuckTheFuelEconomy Konya'dan, ben ve @2jzihtiyar İstanbul'dan atladık Ankara'ya doğru yola çıktık.

Bu arada arabayı sattığımız adamdan alacağız. Yaklaşık 2 yıl 60K km yol yapılmış, satılırken kondisyonu çok çok güzeldi en fazla ne olabilir ki olarak gidiyordum.

1767681559285.jpeg

Varan ile çok keyifli olmayan bir yolculuk gerçekleştirdik.

1767681610562.jpeg

Aşti'de inip metro + azcik yürüme ile YHT Gar'a kolayca attık kendimizi. 8 yoktu saat biz varmıştık ancak yaklaşık saat 10.00 - 10.30 'a kadar adamı beklemek zorunda kaldık.

Satıcı bizi aldı epeeeey gittikten sonra geniş bir yerde durduk aracı inceledik, araç kozmetik anlamda hiç bıraktığımız gibi değildi.

Sürekli ya şu fırçalı dönen şeylerle yıkanmış, ya aşırı ağır kostiğe maruz kalmış araç.

Rengi aslında magic black çok simli güzel bir renk ancak fırça çiziklerinden simler zaten yok olmuş hadi onu geçtik araba resmen gri olmuş.

Kozmetik olarak her ne kadar istediğimiz gibi olmasada kısa bir tur attım DSG'de bir problem yoktu motor sesi normal gibiydi genel olarak, Tarcanlar'a ekspere geçtik.

Tarcanlar'da nakit olunca yada havale biraz pazarlık şansınız oluyor aklınızda olsun.

5 Aralık 2025 - Ankara İskitler - Tarcanlar Fiyat Listesi

1767681904752.jpeg

1767682000092.jpeg

Buraya kadar sorunsuz ki bize göre biraz geç olsa bile olumsuz bir durum yaşamadan geldik.

Sonrasında araba ekspere girdi, kaporta boya bitti dyno değil test sürüşü istemiştim araba liftteyken çağırdılar, sağ arka fren merkezi patlamış bu sebeple güvenliğimizi riske atamayız yol testi yapamayız dendi.

Onun dışında arabanın geri kalanı kontrol edildi, oradan çıkıp frencide fren merkezini değiştirip biran önce önümüze bakalım istiyoruz.

Önce Aydelen özel servis vardı bi önceki octiyi oraya gösterip memnun kaldık diye oraya gittik, fazlasıyla doymuşlar kapıda dümenden dikelip arabaya hiç bakmadan şuraya git buraya gel şöyle böyle baştan savıldık. Orayı eledik.

Sonrasında şaşmaza geçtik 2CR uğrayalım Tarcanlar'ın dediği bir kaç ses var ben bunları duymuyorum onlar mekanik kontrol yapsın. Yapabiliyorsa fren merkezini de çözsün istedim. İçeri girdik adam yemek yerken o da hiç bakmadan 4 lira ekspertiz parası şöyle böyle, fren merkezini biz yapmıyoruz, önce onu yaptırıp gelin dendi.

Balatacı Ali'ye gittik ezan vaktinden önceydi 2 saat süreceği en fazla işte 2 de arabanın çıkmış olacağını falan söyledi okeyleştik öyle böyle başladık. Ancak lanet gelsin dedik en son saat 16.00 - 16.30 gibi ancak çıkabildik.

1767682517969.jpeg

Arabanın daha kredisi var kapatılıp rehin kalkacak, ama ekspertizin aklımda bıraktığı soru işaretleri var. Emin olamamakla birlikte takkeyi önümüze alıp bi düşündük genel aracın fiyatını emsallerine göre, şöylesi böylesi hemde sürdük arabayı aynı zamanda ne ilk octimiz, ne ilk dsg kullanışımız az çok bizde biliyoruz. Satıcı ile saat 17.00'a gelirken son bir vurucu darbe ile anlaştık hızlıca banka kredisi kapandı, noterden satışı aldık. Hanemize hayırlı olsun dedik.

Satıcıyı deli gibi trafik sonrası bir yerlere bıraktıktan sonraki ilk fotoğrafımız.

1767683078972.jpeg

Peşine güzel bir yemek ile önce biz depoları doldurduk sonra Octinin karnını doyurduktan sonra yola düştük.
İlk mazutumuzu aldık.

1767683170329.jpeg

Cam suyunuda tamamlayıp geri İstanbul'a yola düştük.

1767683329550.jpeg

İlk molamız Highway Bolu yağmurdan dolayı tempomuz biraz düşük.

1767683615157.jpeg

Sapanca Gölü 2. Molamız

1767684516684.jpeg

Yağmur olmasa biraz daha kısa sürebilirdi yada yağmur olsa bile glaco olsa camda mükemmel olacaktı.

1767685108559.jpeg

İhanet siyahlarının (@2jzihtiyar 🤣) kontrollerini hemen gece yaptık, gardaşları buluşturduk.

1767685444701.png

1767685625409.png

Hava soğuk diye yıkamak ile uğraşmadım, yıkattım. Yıkattıktan sonra tekrar battı ama olsun.

Son durum bu şekildeydi.

Fırsat buldukça mekanik, kozmetik olarak yaptığım geliştirmeleri ekleyeceğim.

1767685765784.jpeg

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun güzel günlerde kullanın. Passat satış sebebi neydi ve ondan Octavia'ya geçiş düşüncesi ve yanlış anlamadıysam sattığınız bir aracı geri almak ticari sebeptenmi merak ettim ? Tekrardan hayırlı olsun.

Malum passat satışı sonrası mecbur araç gerekiyordu. Bir tık küçülteyim ancak çok da küçültmeyim konforu, gidişi çok üzmeyecek bir şey olsun istiyordum.

Daha zaten satmadan bakınmaya başlamıştım, ilanda şans eseri denk geldiğim araç @FuckTheFuelEconomy 'ye Mayıs 2022'de aldığımız aracı ilanda tanıdım.

@FuckTheFuelEconomy Konya'dan, ben ve @2jzihtiyar İstanbul'dan atladık Ankara'ya doğru yola çıktık.

Bu arada arabayı sattığımız adamdan alacağız. Yaklaşık 2 yıl 60K km yol yapılmış, satılırken kondisyonu çok çok güzeldi en fazla ne olabilir ki olarak gidiyordum.

Ekli dosyayı görüntüle 53257

Ekli dosyayı görüntüle 53258

Aşti'de inip metro + azcik yürüme ile YHT Gar'a kolayca attık kendimizi. 8 yoktu saat biz varmıştık ancak yaklaşık saat 10.00 - 10.30 'a kadar adamı beklemek zorunda kaldık.

Satıcı bizi aldı epeeeey gittikten sonra geniş bir yerde durduk aracı inceledik, araç kozmetik anlamda hiç bıraktığımız gibi değildi.

Sürekli ya şu fırçalı dönen şeylerle yıkanmış, ya aşırı ağır kostiğe maruz kalmış araç.

Rengi aslında magic black çok simli güzel bir renk ancak fırça çiziklerinden simler zaten yok olmuş hadi onu geçtik araba resmen gri olmuş.

Kozmetik olarak her ne kadar istediğimiz gibi olmasada kısa bir tur attım DSG'de bir problem yoktu motor sesi normal gibiydi genel olarak, Tarcanlar'a ekspere geçtik.

Tarcanlar'da nakit olunca yada havale biraz pazarlık şansınız oluyor aklınızda olsun.

Ekli dosyayı görüntüle 53259

Ekli dosyayı görüntüle 53260

Buraya kadar sorunsuz ki bize göre biraz geç olsa bile olumsuz bir durum yaşamadan geldik.

Sonrasında araba ekspere girdi, kaporta boya bitti dyno değil test sürüşü istemiştim araba liftteyken çağırdılar, sağ arka fren merkezi patlamış bu sebeple güvenliğimizi riske atamayız yol testi yapamayız dendi.

Onun dışında arabanın geri kalanı kontrol edildi, oradan çıkıp frencide fren merkezini değiştirip biran önce önümüze bakalım istiyoruz.

Önce Aydelen özel servis vardı bi önceki octiyi oraya gösterip memnun kaldık diye oraya gittik, fazlasıyla doymuşlar kapıda dümenden dikelip arabaya hiç bakmadan şuraya git buraya gel şöyle böyle baştan savıldık. Orayı eledik.

Sonrasında şaşmaza geçtik 2CR uğrayalım Tarcanlar'ın dediği bir kaç ses var ben bunları duymuyorum onlar mekanik kontrol yapsın. Yapabiliyorsa fren merkezini de çözsün istedim. İçeri girdik adam yemek yerken o da hiç bakmadan 4 lira ekspertiz parası şöyle böyle, fren merkezini biz yapmıyoruz, önce onu yaptırıp gelin dendi.

Balatacı Ali'ye gittik ezan vaktinden önceydi 2 saat süreceği en fazla işte 2 de arabanın çıkmış olacağını falan söyledi okeyleştik öyle böyle başladık. Ancak lanet gelsin dedik en son saat 16.00 - 16.30 gibi ancak çıkabildik.

Arabanın daha kredisi var kapatılıp rehin kalkacak, ama ekspertizin aklımda bıraktığı soru işaretleri var. Emin olamamakla birlikte takkeyi önümüze alıp bi düşündük genel aracın fiyatını emsallerine göre, şöylesi böylesi hemde sürdük arabayı aynı zamanda ne ilk octimiz, ne ilk dsg kullanışımız az çok bizde biliyoruz. Satıcı ile saat 17.00'a gelirken son bir vurucu darbe ile anlaştık hızlıca banka kredisi kapandı, noterden satışı aldık. Hanemize hayırlı olsun dedik.

Satıcıyı deli gibi trafik sonrası bir yerlere bıraktıktan sonraki ilk fotoğrafımız.

Ekli dosyayı görüntüle 53262

Peşine güzel bir yemek ile önce biz depoları doldurduk sonra Octinin karnını doyurduktan sonra yola düştük.
İlk mazutumuzu aldık.

Ekli dosyayı görüntüle 53263

Ekli dosyayı görüntüle 53264

Ekli dosyayı görüntüle 53266

Sapanca Gölü 2. Molamız

Ekli dosyayı görüntüle 53267

Yağmur olmasa biraz daha kısa sürebilirdi yada yağmur olsa bile glaco olsa camda mükemmel olacaktı.

Ekli dosyayı görüntüle 53268

İhanet siyahlarının (@2jzihtiyar 🤣) kontrollerini hemen gece yaptık, gardaşları buluşturduk.

Ekli dosyayı görüntüle 53269

Ekli dosyayı görüntüle 53270

Hava soğuk diye yıkamak ile uğraşmadım, yıkattım. Yıkattıktan sonra tekrar battı ama olsun.

Son durum bu şekildeydi.

Ekli dosyayı görüntüle 53273

Hayırlı uğurlu olsun, eski aracımın tekrardan arkadaşıma geçmesi oldukça sevindirici. Ama şunu da gördüm biz arabaya kendimizden iyi bakarken sattığımız insanların arabayı toros gibi kullanması oldukça tatsız. Araç başına gidince bi ince dünyalar başa yıkılıyor.

Dostum hayırlı olsun, canlı olarak çok daha güzel görünüyor ben çok beğendim.

Teşekkürler Emre, daha iyilerini sana alalım inşallah.

Hayırlı olsun octileniyoruz sanırım bundan sonra :)

Sağ olasın, bakalım inşallah :)

hayırlı olsun, passattan sonra göze gelen farkları tekrar açıklarsanız güzel olur

Sağ olasın, bakalım şu mekanik + kozmetik sorunları paylaşayım sonrasında paylaşmayı düşünüyorum onu.

Hayırlısı olsun güzel günlerde kullanın. Passat satış sebebi neydi ve ondan Octavia'ya geçiş düşüncesi ve yanlış anlamadıysam sattığınız bir aracı geri almak ticari sebeptenmi merak ettim ? Tekrardan hayırlı olsun.

Teşekkürler, Passatta ezik çizik gözüme battığı ve 1.5-2 yıl sonunda artık sıkıldığım için sattım. Octi normalde çok daha düşük km hatasız boyasız bakıyordum ancak fiyat + bildiğimiz araba olması sebebiyle geri geçiş yaptım. Tadı damağımda kalmıştı.

Hayırlı uğurlu olsun, eski aracımın tekrardan arkadaşıma geçmesi oldukça sevindirici. Ama şunu da gördüm biz arabaya kendimizden iyi bakarken sattığımız insanların arabayı toros gibi kullanması oldukça tatsız. Araç başına gidince bi ince dünyalar başa yıkılıyor.

Sağ olasın, arabada en az benim kadar hatta daha fazla a-z'ye emeğin var.

Maalesef insanlar eşek niyetine binmiş, sadece binmiş. Keşke yine sadece binip yetkiliden dışarıya çıkarmasalardı arabanın ben çok daha iyi kondisyonda kalacağını düşünüyorum.

| B A K I M S A L |

Beklenen paket geldi.

1767695023747.jpeg

Liqui Moly Toptex 4200 5w30 Yağımız - 2025 10. Ay üretim tarihli @Jeff Hardy sever tarih işini.

1767695063950.jpeg1767695085717.jpeg

Engine Flush Plus

Sonrasında kullanmaktan vazgeçip kullanmasamda.

1767695185725.jpeg

Sevdiğimiz eşantiyon işleri

1767695305086.jpeg

Yağ Filtresi

Dış kutusu biraz hasarlıda olsa içerisinde bir problem olmadığı için takılmadım.

1767695393103.jpegIMG_3740.JPG

Polen Filtresi

Aktif karbonlu cart curt olmuşken iyisi olsun dedim.

IMG_3741.JPGIMG_3743.JPG

Yakıt - Mazot Filtresi

En son ne zaman değiştiğini bilmediğim için değiştireyim tertemiz olsun kafamda soru işareti kalmasın istedim.

IMG_3744.JPG

Hava Filtresi

IMG_3746.JPGIMG_3750.JPG

Final şöyle baktım mı içim açılıyor, arabaya böyle ilgi gösterdikçe mutlu oluyorum resmen.

1767695694303.jpeg

Bakım parçaları cumartesi gününü beklerken hafta içi akşamları gizli özellik işini ve sis farlarının lede çevrilmesi, iç ışıkların lede çevrilmesi, arka stopta geri vites ve sinyallerin lede çevrilmesi işlerini hallettim.

1767704897679.jpeg

1767704907539.jpeg

Biraz uğraştırdı ama aklımda olan bütün özellikleri açtım, özellikle selektörde sis farının yanmasını ayarladım çok güzel bir şey. Aşırı zevk veriyor.

190.000 KM'de partikülü üzerinde olan tamamen stok kullanılmış ve maalesef son 60KM'si istediğimiz gibi kullanılmadığı için partikül doluluk oranlarına baktım.

Beklediğimden çok çok daha iyi.

1767705077649.jpeg

Cumartesi sabahtan usta bile dükkana gelmeden sanayiye geldim.

Bu arada bakım ve direksiyonda oluşan hissizlik, garç gurç sesler gitsin, boşluk gitsin, tabiri caizse o yavşaklık hissinin gitmesini istiyordum.

Lemförder marka sağ ve sol tablaların ön ve arkaları için toplamda 4 adet burçlarından aldım. Bunların değişmesi gerektiğinden emindik ve seste yapıyordu soğuk havalarda falan.

1767706946160.jpeg1767706964919.jpeg

Geri kalan parçaların bir kısmını sanayide dükkana yakın yerlerden fiyat aldım.

İnternetle aynı fiyata bazılarını biraz daha ucuza çözebileceğim ve istediğim markalar olduğu için o an gerekli parçaları tespit edip almak istedim. İade vs internet ile uğraşmak istemedim.

Traversi komple aşağıya aldık, çok şükür ne bir terlememiz var nede bir yağ kaçağımız.

1767707014220.jpeg
1767707022408.jpeg

Traversi ve tablaları tornacıya götürdüm burçların çakılması için. Bu sırada traversin alt üst takım şeklinde burçları biraz kötü olmuş değişmese olur modundaydı ustam ve tornacı ancak temiz olsun mantığı ile değişelim dedim parçacıdan alt üst swag marka takım olarak aldım.

1767705889056.jpeg

Eski ve yeniyi canlıda yan yana koyup oynatınca aradaki fark bariz anlaşılıyor.

1767705913695.jpeg

Travers ve tablada bütün burçlar sıfırlandı.

1767705957791.jpeg

Geri toparladık traversi ben ısrarla alt motor kulağını değiştirmek istedim ama sağlam sağlam değiştirme diyerek ikna edildim.

Özellikle gazdan ayağımı çektiğimde böyle araba kafa büküyor tarzında bi sevmediğim hissiyat vardı. Onun gitmesini istiyordum.

Alt takım toparlandı, yağ bakımı yapıldı. Yağ bakımında ilginç şekilde hava filtresi mann, mazot filtresi ufi falan kaliteli markalar çıktı.

Son kontrollerde özellikle o kafa bükme şikayetimden ötürü kulakları tek tek kontrol ederken sağ ön motor kulağının deforme olmaya başladığını düşündüğü için sevgili ustamız söktü. Söktüğünde değiştirsende olur değiştirmesende dedi ancak değişelim temiz olsun mantığı ile hemen fiyat almaya başladım.

Orijinal servis malı buldum, lemförder üretiyor zaten.

1767706409031.jpeg1767706397350.jpeg

Ve son kontroller için gün yüzüne çıktık, liftten aldık aracı.

1767706453609.jpeg

3 Saat içerisinde olabilecek en güzel işçilikle makul bir fiyata bakım + aklıma takılanları halletmiş olduk.
İyice arabayı benimsedim ve istediğim kıvama gelmeye başladı.

Eksik davlumbaz klipsinden, alt motor koruyucu civatasına kadar tertemiz toplayan ustama sevgilerimi sunuyorum.

Son düzenleme:
| B A K I M S A L |

Beklenen paket geldi.

Ekli dosyayı görüntüle 53274

Liqui Moly Toptex 4200 5w30 Yağımız - 2025 10. Ay üretim tarihli @Jeff Hardy sever tarih işini.

Ekli dosyayı görüntüle 53275Ekli dosyayı görüntüle 53276

Engine Flush Plus

Ekli dosyayı görüntüle 53277

Ekli dosyayı görüntüle 53278

Yağ Filtresi

Dış kutusu biraz hasarlıda olsa içerisinde bir problem olmadığı için takılmadım.

Ekli dosyayı görüntüle 53279Ekli dosyayı görüntüle 53280

Polen Filtresi

Ekli dosyayı görüntüle 53281Ekli dosyayı görüntüle 53282

Yakıt - Mazot Filtresi

En son ne zaman değiştiğini bilmediğim için değiştireyim tertemiz olsun kafamda soru işareti kalmasın istedim.

Ekli dosyayı görüntüle 53283

Hava Filtresi

Ekli dosyayı görüntüle 53284Ekli dosyayı görüntüle 53285

Final şöyle baktım mı içim açılıyor, arabaya böyle ilgi gösterdikçe mutlu oluyorum resmen.

Ekli dosyayı görüntüle 53286

Bakım parçaları cumartesi gününü beklerken hafta içi akşamları gizli özellik işini ve sis farlarının lede çevrilmesi, iç ışıkların lede çevrilmesi, arka stopta geri vites ve sinyallerin lede çevrilmesi işlerini hallettim.

Ekli dosyayı görüntüle 53289

Ekli dosyayı görüntüle 53290

Biraz uğraştırdı ama aklımda olan bütün özellikleri açtım, özellikle selektörde sis farının yanmasını ayarladım çok güzel bir şey. Aşırı zevk veriyor.

190.000 KM'de partikülü üzerinde olan tamamen stok kullanılmış ve maalesef son 60KM'si istediğimiz gibi kullanılmadığı için partikül doluluk oranlarına baktım.

Ekli dosyayı görüntüle 53291
Öncelikle hayırlı olsun.

Kullandığınız VCDS kablosu nedir linki var mı?

Cumartesi sabahtan usta bile dükkana gelmeden sanayiye geldim.

Bu arada bakım ve direksiyonda oluşan hissizlik, garç gurç sesler gitsin, boşluk gitsin, tabiri caizse o yavşaklık hissinin gitmesini istiyordum.

Lemförder marka sağ ve sol tablaların ön ve arkaları için toplamda 4 adet burçlarından aldım. Bunların değişmesi gerektiğinden emindik ve seste yapıyordu soğuk havalarda falan.

Ekli dosyayı görüntüle 53303Ekli dosyayı görüntüle 53304

Geri kalan parçaların bir kısmını sanayide dükkana yakın yerlerden fiyat aldım.

İnternetle aynı fiyata bazılarını biraz daha ucuza çözebileceğim ve istediğim markalar olduğu için o an gerekli parçaları tespit edip almak istedim. İade vs internet ile uğraşmak istemedim.

Traversi komple aşağıya aldık, çok şükür ne bir terlememiz var nede bir yağ kaçağımız.

Ekli dosyayı görüntüle 53305
Ekli dosyayı görüntüle 53306

Traversi ve tablaları tornacıya götürdüm burçların çakılması için. Bu sırada traversin alt üst takım şeklinde burçları biraz kötü olmuş değişmese olur modundaydı ustam ve tornacı ancak temiz olsun mantığı ile değişelim dedim parçacıdan alt üst swag marka takım olarak aldım.

Ekli dosyayı görüntüle 53296

Eski ve yeniyi canlıda yan yana koyup oynatınca aradaki fark bariz anlaşılıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 53297

Travers ve tablada bütün burçlar sıfırlandı.

Ekli dosyayı görüntüle 53298

Geri toparladık traversi ben ısrarla alt motor kulağını değiştirmek istedim ama sağlam sağlam değiştirme diyerek ikna edildim.

Özellikle gazdan ayağımı çektiğimde böyle araba kafa büküyor tarzında bi sevmediğim hissiyat vardı. Onun gitmesini istiyordum.

Alt takım toparlandı, yağ bakımı yapıldı. Yağ bakımında ilginç şekilde hava filtresi mann, mazot filtresi ufi falan kaliteli markalar çıktı.

Son kontrollerde özellikle o kafa bükme şikayetimden ötürü kulakları tek tek kontrol ederken sağ ön motor kulağının deforme olmaya başladığını düşündüğü için sevgili ustamız söktü. Söktüğünde değiştirsende olur değiştirmesende dedi ancak değişelim temiz olsun mantığı ile hemen fiyat almaya başladım.

Orijinal servis malı buldum, lemförder üretiyor zaten.

Ekli dosyayı görüntüle 53301Ekli dosyayı görüntüle 53300

Ve son kontroller için gün yüzüne çıktık, liftten aldık aracı.

Ekli dosyayı görüntüle 53302

3 Saat içerisinde olabilecek en güzel işçilikle makul bir fiyata bakım + aklıma takılanları halletmiş olduk.
İyice arabayı benimsedim ve istediğim kıvama gelmeye başladı.

Eksik davlumbaz klipsinden, alt motor koruyucu civatasına kadar tertemiz toplayan ustama sevgilerimi sunuyorum.

Alt takım teşhislerimizin ne kadar yerinde olduğunu yaptığımız 1.000 kmye yakın yaptığımız sürüşte gördük. Daha evvel aynı reçeteyi kendi aile aracımız olan caddy ve @2jzihtiyar ın leonunda da uygulamıştım direksiyon hissiyatı ve yol tutuş sessizlik ve gaz pedalını bırakınca yaşanan sirkeleme işini ortadan kaldırıyor. Yerine sessiz, sıkı ve sarsıntısız bir sürüş deneyimi bırakıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 53257

Ekli dosyayı görüntüle 53258

Ekli dosyayı görüntüle 53259

Ekli dosyayı görüntüle 53260

Ekli dosyayı görüntüle 53261

Ekli dosyayı görüntüle 53262

İlk mazutumuzu aldık.

Ekli dosyayı görüntüle 53263

Ekli dosyayı görüntüle 53264

Ekli dosyayı görüntüle 53266

Sapanca Gölü 2. Molamız

Ekli dosyayı görüntüle 53267

Ekli dosyayı görüntüle 53268

Ekli dosyayı görüntüle 53269

Ekli dosyayı görüntüle 53270

Son durum bu şekildeydi.

Ekli dosyayı görüntüle 53273
Gece 11’de aldığım bir telefonla sabah kendimi aştide bulduğum bir senaryoydu. Yine işin içinde sen olduğun için bol filmli bir serüvendi. Hayırlı olsun tekrardan

• Haha
Tepkiler: Basri Amca
Öncelikle hayırlı olsun.

Kullandığınız VCDS kablosu nedir linki var mı?

Teşekkür ediyorum, linki yok maalesef ama golftutkusu forumunda falan biraz gezinirseniz detaylı şekilde öğrenir ve işinize yarayacak olan kabloyu oradan bulabilirsiniz. Güncellenebilir, güncellenemez, atg çipli vs. bir çok farklı şekilde bulunabilmekte.

hayırlı uğurlu olsun

Teşekkür ediyorum Alkın, sağ olasın.

Abi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın

Teşekkür ediyorum Emre, sağ olasın.

Hayırlı olsun, sağlıklı günler de kullanın.
Teşekkürler Erkal, sağ olasın.
Alt takım teşhislerimizin ne kadar yerinde olduğunu yaptığımız 1.000 kmye yakın yaptığımız sürüşte gördük. Daha evvel aynı reçeteyi kendi aile aracımız olan caddy ve @2jzihtiyar ın leonunda da uygulamıştım direksiyon hissiyatı ve yol tutuş sessizlik ve gaz pedalını bırakınca yaşanan sirkeleme işini ortadan kaldırıyor. Yerine sessiz, sıkı ve sarsıntısız bir sürüş deneyimi bırakıyor.

Kesinlikle nokta atış oldu ve gayet iyi oldu bu değişimler sonrasında.

Gece 11’de aldığım bir telefonla sabah kendimi aştide bulduğum bir senaryoydu. Yine işin içinde sen olduğun için bol filmli bir serüvendi. Hayırlı olsun tekrardan

Ahahahhahah canımsın, biraz film, biraz hikaye lazım bunlar.

Tekrar hayırlı olsun canım, maşallah kazasız belasız, aradaki ilgisiz kalan kısmı, gelir gelmez elden geçirip çiçek gibi kondisyona çevirdin.
🧿

| B A K I M S A L |

Beklenen paket geldi.

Ekli dosyayı görüntüle 53274

Ekli dosyayı görüntüle 53275Ekli dosyayı görüntüle 53276

Engine Flush Plus

Ekli dosyayı görüntüle 53277

Ekli dosyayı görüntüle 53278

Yağ Filtresi

Ekli dosyayı görüntüle 53279Ekli dosyayı görüntüle 53280

Polen Filtresi

Ekli dosyayı görüntüle 53281Ekli dosyayı görüntüle 53282

Yakıt - Mazot Filtresi

Ekli dosyayı görüntüle 53283

Hava Filtresi

Ekli dosyayı görüntüle 53284Ekli dosyayı görüntüle 53285

Ekli dosyayı görüntüle 53286

Ekli dosyayı görüntüle 53289

Ekli dosyayı görüntüle 53290

Ekli dosyayı görüntüle 53291
Polen filtresine kefilim. 30k olacak, hala en ufak bir koku yok. (gerçi daha 6 ay olmadı :) )

hayırlı olsun. böyle bakım postlarında falan güçlendirilmiş, gaza getirilmiş, gadası alınmış mekatronik tüp zırvalarını görmediğimde çok mutlu oluyorum o seviyede şu an nefretim. 190bin km'de yazmışsınız şanzımana herhangi bir işlem yapılmış mı şimdiye kadar?

• Haha
Tepkiler: Basri Amca