Yoütüb’de geçildik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eemfatih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önceden konular habersiz
silindiği için düşünmüyorum diyemem. Konu yanlış yere açılmışsa bile, @alfhonso öncekilerde olduğu gibi konunun yanlış yere açıldığını, doğru yere taşındığını belirtirdi sanıyorum.

Bazı konuları taşıyoruz ve uyarıyoruz, eğer özellikle emek verilmiş onemli bir içerik ise.

Lakin yönetim direkt silme yetkisine sahip tabii. Bazen çöp kutusuna atmak yerine direkt silmek gibi bir hatayada düşüyoruz, ben defalarca kez yaptım örneğin.

Sonra konunun akıbetini unutuyoruz :)

Bazı konuları taşıyoruz ve uyarıyoruz, eğer özellikle emek verilmiş onemli bir içerik ise.

Lakin yönetim direkt silme yetkisine sahip tabii. Bazen çöp kutusuna atmak yerine direkt silmek gibi bir hatayada düşüyoruz, ben defalarca kez yaptım örneğin.

Sonra konunun akıbetini unutuyoruz :)
Konuyu ben açmıştım da nereye açtım unuttum:D ama sanırım sohbet bölümüydü

@sinan reiz yeni fikirler var mı ? Zamanındaki kadın gözü veya gece povları gibi ama yeni şeyler. Böyle bir durum varsa üyeler arası beyin fırtınası yapılabilir. Açıkçası videoların tek tip olması biraz sıkıcı olmaya başladı. Mottosu ''Sürücünün Adresi'' olan bir kanal sadece testle yetinmemeli bana göre. Bence farklı tarzlar hareketlenme yaratabilir.

@sinan reiz yeni fikirler var mı ? Zamanındaki kadın gözü veya gece povları gibi ama yeni şeyler. Böyle bir durum varsa üyeler arası beyin fırtınası yapılabilir. Açıkçası videoların tek tip olması biraz sıkıcı olmaya başladı. Mottosu ''Sürücünün Adresi'' olan bir kanal sadece testle yetinmemeli bana göre. Bence farklı tarzlar hareketlenme yaratabilir.
Arabaları parçalasinlar bence sağlamlık testi bakımından ahshsh

Daha önceden konular habersiz
silindiği için düşünmüyorum diyemem. Konu yanlış yere açılmışsa bile, @alfhonso öncekilerde olduğu gibi konunun yanlış yere açıldığını, doğru yere taşındığını belirtirdi sanıyorum.

Gerçekten benim de bilgim yok, ben de silmedim veya taşımadım

Mantıklı gerceklesebilir önerilere açığım, proje arabası hep istedigimiz sey ama cok zor maliyetler olarak youtube kazancın bunu karşılaşa çoktan yapardık zaten.
Ama yakın zamanda sıfır km nissan navarayı roadshow aracına çeviriyoruz sonra dağa çamura vurucaz. ;)

Olay abone ile bitmiyor. Abone olanın izlemeside lazım ..

Mesela Fahir : 51.343.375
Doğan : 19.536.123
Otopark : 54.548.064
Otomobil dünyam : 66.416.287
Yani Doğan kabak üyesi bol olabilir ama kim izlemiş... Şu an en çok izlenen kişi abone sayısı az olan Otomobil dünyam, Oda 66 milyon izlenmiş..

Birde şu var. İzleyen kişinin izleme süresi. Sallıyorum Fahir 1 milyonluk mercedes videosu .. Adam başlığa bakıp giriyor, olayı idarak edip çıkıyor. Viodenun izlenmes süresi 15 saniye ise işe yaramaz.

Bakın Tesla şampiyonu Bjorn Nyland 63 bin abonesi var izlenme süresi Doğan Kabakdan fazla : 28.155.320 .

Arkadaşlar Youtube abone sayısı kriter olmakdan çıktı..
Ama doğan kabağın kanalı çok yeni diğerlerine göre ve içerikte diğerlerinden az, otomobil dünyam ise en eski kanallardan biri izlenme sayısıyla kıyaslamak yanlış olur. Ama doğan akıllı adam, sosyal medyanın gücünü kullanıyor, fenomenlerle video çekiyor, adamın arabayla alakası yoksa bile fenomen sayesinde o videoyu izliyor, normaldir öne geçmesi. Otoparkın patlama yaptığı zamanda ki makara var videolarda ama bi farkla araba üzerinden değil adam bu sayede hem eğlendiriyor hemde markayı sıvazlıyor.

Doğan abinin kanal çok yeni tabi ama şuan gelirimiz ondan yüksek
Gelir gider muhabbetine girmeye
Mantıklı gerceklesebilir önerilere açığım, proje arabası hep istedigimiz sey ama cok zor maliyetler olarak youtube kazancın bunu karşılaşa çoktan yapardık zaten.
Ama yakın zamanda sıfır km nissan navarayı roadshow aracına çeviriyoruz sonra dağa çamura vurucaz. ;)

Soğanlik Gecidine gideceksen yaniniza pnomatik çekiç almayi unutma..
Tavan çadirida olsun..

Benim de bir kaç kelamım olsun o zaman :)

Tahminime göre oto-park ın izlenme istatistikleri ya sabit kalıyor, veya düşüyor veya artış oranı çok dik değil.
Nedenine gelince, testin içeriğineden çok neyin test edildiği önemli. Son zamanlar da gündelik, forumun %90 un kullanabildiği veya almayı planlayabildiği araçlardan çok biraz daha özel, fantezi araçların test ediliyor olmasının en büyük etken bence... Onun dışında içerik, montaj vs kesinlikle iyi.. sadece hitap edilen kesim daraldı biraz gibime geliyor...

Diğer güncel kanallar ile ilgili arkadaşların yorumları çok doğru ... Eren bütün araçları beğeniyor :) Fahir hocamın testleride çok yüzeysel. Otoseyir in testlerini ben genel olarak beğeniyor... eleştiri seviyesi ve teknik içeriği yerinde... ek olarak son zamanlarda "Kim Geçer" isiminde bir kanalı daha takip ediyorum, içerik olarak bence o da iyi ..

Benim de bir kaç kelamım olsun o zaman :)

Tahminime göre oto-park ın izlenme istatistikleri ya sabit kalıyor, veya düşüyor veya artış oranı çok dik değil.
Nedenine gelince, testin içeriğineden çok neyin test edildiği önemli. Son zamanlar da gündelik, forumun %90 un kullanabildiği veya almayı planlayabildiği araçlardan çok biraz daha özel, fantezi araçların test ediliyor olmasının en büyük etken bence... Onun dışında içerik, montaj vs kesinlikle iyi.. sadece hitap edilen kesim daraldı biraz gibime geliyor...

Diğer güncel kanallar ile ilgili arkadaşların yorumları çok doğru ... Eren bütün araçları beğeniyor :) Fahir hocamın testleride çok yüzeysel. Otoseyir in testlerini ben genel olarak beğeniyor... eleştiri seviyesi ve teknik içeriği yerinde... ek olarak son zamanlarda "Kim Geçer" isiminde bir kanalı daha takip ediyorum, içerik olarak bence o da iyi ..
Size katılıyorum mesela aziz kancar galerici ve piyasa araçlarını test ediyor bu sayede hızlı bir yükseliş içerisinde

ne zaman ki yıllarca emek verip çalıştığın parayla bir araba almaya karar verirsin o zaman aklında soru işareti bırakmayan bir inceleme ararsın, 2 seferdir otopark'ın incelemesini baz alarak araba aldık ve hiç pişman olmadık.Önemli olan otopark'ın araba aldırabilmesi ve bence firmalarda bunu anlıyor artık.

bence bu yorum en yüksek izlenme rakamından daha değerli :)

Ben yarin bir inceleyeyim.

bi ara da whatsapp'ına bakar mısın ;)

Doğan Kabak`ı geçelim zaten o daha çok bu işi şov ile birleştiriyor bizim rakiplerimiz otomobil dünyam,carviser ve benzin TV bence bunlardan en iyisi benzin TV ve kimisine göre otomobil dünyam bunlar geçse anlarım ama bu ROLEX FAHİR bizi nasıl geçti anlamadım

Doğan Kabak`ı geçelim zaten o daha çok bu işi şov ile birleştiriyor bizim rakiplerimiz otomobil dünyam,carviser ve benzin TV bence bunlardan en iyisi benzin TV ve kimisine göre otomobil dünyam bunlar geçse anlarım ama bu ROLEX FAHİR bizi nasıl geçti anlamadım

fahir talib son zamanlarda çizgisi çok değişti. Ben severek izliyorum. Özelikle Aile formatını kullanarak benim gibi 30 yaş üstü insanlara çok hitap ediyor. Adam arabayı test ederken ailesini alıp geziyor. Ayrıca video süresinide bayağı uzattı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...