Severek izlediğim kanal kalmadı malesef, hem vaktim yok hem param. Bu yüzden denk gelirse Sekizsilindir'den güncel ilgimi çeken içerik varsa onu, yoksa "daha ucuza mal edilebilecek bir araç anlatmış mıdır" düşüncesiyle Birkan Demir Çalışkan'dan güncel içeriklere bakıyorum arada. Instagram'da takip ettiğim petrolhead abiler de sayılı; Sinan, Burak Ertem, Aras Dinçer ve bir dizi ralli tutkunu...
Düzenli takip ettiğim kanallar genelde sevmediğim tiplerin kanalları. arada girer stalk yaparım.
Tuzu kuru doktor abi var, kardeşiyle birlikte refah ve görmemişlik seviyelerini ne derece artırmışlar, yine sanayide hangi ustayı zengin etmişler diye bakar, kusar kaçarım.
Hala abone kasan feno abinin hangi yandaşın süper sporunu yağlayıp cilaladığına bakar, "ferrari'sini satan bilge" pozisyonuna geleceği günü tahmin etmeye çalışırım. yancısı pilot abinin de twitterda muhalif, instada "ekmek parası" modunda takılışına acı acı güler çıkarım.
bunu bir sıraya koyup, etkinlik halinde planlayıp bilet kesmeyi düşünüyorum. bizim de bi yerlerden ekmeğimize bakmamız lazım artık.