Yeni profil mesajları

Galerilerin sıfır araç satması yasaklanmalı. Galeri dediğin ikinci el satar, çok meraklı olan bayilik alsın.
bt
bt
Onu aşması kolay. Arabayı 1 hafta kendi kullanır, ikinci el olarak satar. Asıl araç 2. ele düştükten sonra %10 yasal değer kaybı zorunluluğu koysunlar, o zaman şöleni izle :)
Bizim çakal milletin bünyesi serbest piyasa ekonomisini kaldıramıyor, fazla kötüye kullanıyor. O yüzden kamu müdahalesi (public intervention) şart ¯\_(ツ)_/¯
Merhaba f10 çalışmama olayı benimde başıma geldi maalesef. beyin rölesi dediğiniz parçanın numarası var mı elinizde acaba ? Ne kadar mal oldu. Teşekkürler.
A’dan B’ye hayatlarda, A’dan B’ye hikayeler...Alfabedeki diğer harfleri görüp duyabilene aşkolsun.
En estetik takıyı beğenen kadın ile en estetik arabayı beğenen erkek aynı mıdır?
Mt.Akina
Mt.Akina
Erkeklerin pahalı oyuncağı gözüyle bakılırsa evet, ama salt ulaşım aracı gözüyle bakılırsa hayır. Ondan mütevellit en estetik araç dedim, yani herhangi bir fonksiyondan daha ziyade göze hitap ettiğini söylemek için
Sirius
Sirius
toki binasında mı oturmak istersin yoksa düzgün mimarili bir evde mi?
Mt.Akina
Mt.Akina
Eğer sadece oturacaksam :D fonksiyonuysa yani mesele.
Teknik bazı aksaklıklardan dolayı Silvia konuma 2-3 gün yazamayabilirim. Dönünce 180SX'in Avrupa ve Amerika modelleri ile devam edeceğiz. Anlayışınız için teşekkürler.
Kanka selam. Son bir yıldır araba almayı düşünüyorum ve birkaç ay içinde alacak gibiyim. Öğrenciyim ilk arabam olacak ve ford taunus düşünüyorum. Sende de ford taunus var galiba. Sormak istediğim birkaç konu var bana ulaşabilir misin ? Şimdiden teşekkürler.
Otomobiller Avrupa'daki kadar ucuz olsaydı ne olurdu? Mesela asgari ücret 5.000 diyelim 50.000tl Camaro var. Yollar Dubai gibi lüks araçlarla mı dolardı?
Otto Çevrimi
Otto Çevrimi
Bence ilk etapta suyu çıkardı. Herkes abartılı araçlar vs alırdı. Fakat 10 sene sonra falan doyuma ulaşınca, herkes ihtiyacı olanı kullanırdı. Bir şey, "yok" iken caziptir. Bir adamın arabasıyla geçirdiği en mutlu günler, muhtemelen onu aldığı ilk zamanlardır.
man28
man28
biz biraz o konuda görgösüsüz ciddi anlamda. almanlar doymuş. adam o arabayı alacağına 2 bin euro bisiklete veriyor. oyun konsoluna veriyor veya başka bir şeye veriyor. gittim geçen 4k televizyon aldım araç paramdan. bilgisayara da parça aldım eksildi 10 bin tl. bence mantıklı olan da bu. şimdi yüksek kalite film keyfi sürüyorum. araç varsın 10 bin tl eksik olsun. artık bu bakışta olmamız lazım.
  • Beğeni
Tepkiler: Kagan
omrcetin
omrcetin
Tam düşündüğüm gibi
Otomobil Seçimi konuları için bu foruma üye oldum tam konu açtığım akşam da askıya alınmış.
İhtiyaç oluyor demek ki de çok kullanılıyor bu konular neden askıya alındı anlamadım.
Berkin
Berkin
Üyelerimizin önce kendilerini tanıtmalarını, varsa araçlarını Garaj bölümünde konu olarak açmalarını, çeşitli konularda eğer varsa bilgi paylaşımı yapmalarını istiyoruz.

Umarım anlayışla karşılarsınız. Her ay ortalama açılan otomobil seçimi konu sayısını takip ediyoruz ve aşırı artış yaşandığında bunu kontrol altında tutmaya çalışıyoruz. Konular kapatıldıkça, yenilerine izin veriyoruz.

İyi günler dilerim.
DouglasAdams
DouglasAdams
Otomobil seçimleri için dm--> ben
Q
qzerty
Ben de bir konu ile ilgili bilgi almaya geldim. Aracın tanıtım sayfası vardı oraya sordum henüz cevap yok.
Yani bir kısır döngü olacak ama bilgiyi paylasmazsa üyeler hem forumun devamlılığı hem de yeni üye eklemek zor olacak. Soru sormak için geleceğiz cevap vermeyecek bilenler çekip gideceğiz. Tekrar gelir mi böyle üyeler?
Merhaba kaanervational,

1.3 DTJ motorlu bir Corsa D için VIN bulma konusunda desteğinize ihtiyacım var.

Böyle bir VIN numaranız var mı?

Teşekkür ederim!
  • Beğeni
Tepkiler: Mustafak
Alper45
Alper45
OTOPARK.COM, Dünyaya açılan forum.
S
Sordona25
Hello and thank you for the reply.

I have a Corsa D from 2010 and want to add HSA (Hill Start Assist) for the Corsa D 1.3 DTJ Motor. I already added all the cable and everything but need either a valid VIN or some workaround for that. I would appreciate if you can give me some contact data of somebody who knows how this works or if you could give me a VIN that you have used and it worked.

Thank you in advance!!
S
Sordona25
Thank you Berkin for your support and for writing the other forum friends!