Haberler

Citroen DS3 ve DS3 Ines de la Fressange Paris’i tanıtmaya hazırlanıyor




Citroen önümüzdeki ay Paris’te düzenlenecek olan otomobil fuarında DS3 ve DS3 Cabrio Ines de la Fressange Paris konseptlerini tanıtacağını duyurdu.

Fransa’nın önde gelen markalarından biri olan Citroen, Ines de la Fressange Paris moda eviyle ortak bir çalışma yürüterek iki yeni DS versiyonu ortaya çıkardı. DS3 saten Ink Blue dış ve parlak Onyx Black tavan renklerine sahipken, DS3 Cabrio ise Perla Nera Black gövde, mat Infinite Blue tavan ve soft top renklerine boyanmış bir şekilde sunuluyor.

Konseptler 17 inç ebatlarında elmas kesim Afrodit jantlar, Ines Red yan ayna kaplamaları, arkada kırmızı, beyaz ve mavi “Aéropostale” imza şeklinde yapıştırmalar, B sütununa monte edilmiş amblem ve lastik göbeklerinde Ines Red DS sembolleriyle satışa çıkarılıyor.

Arabaların iç mekanlarında üç renk uygulanmış. Beyaz dikişlerle süslenmiş tanecikli yapıya sahip Granite Blue deri döşeme kabin rengi olarak seçilmiş. Üzerinde “Aéropostale” imzası barındıran kafalıklar, kendine özgün kenarlıkları bulunan paspaslar ve gösterge panelinde yine Ines Red renginde logo bulunuyor.

Modeller 4 Ekim’de Paris Motor Show’da sergilenmeye başlayacak.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu