Haberler

Infiniti Q60’a fuar öncesi özel bakış




Yaklaşık üç hafta önce yayınlanan tanıtımın ve buradaki yazımızın devamında Infiniti, Q60 konseptine ait detayları ortaya çıkaran bir fotoğraf paylaştı.

“Premium sport coupé” olarak tanıtılan model, Q80 Inspiration’da da bulunan düşük tavan çizgisi ve Q50 Eau Rouge konseptinden esinlenilen ön tekerlerin arkasına konumlandırılmış aerodinamik ızgara gibi bir çok konsept özelliğe ve stil izlerine ortak oluyor.  21 inçlik devasa alışım jantlar, üzerinde  türbin şekilli ve siyah kollar ile birleştirilmiş mat ve krom işlemeleri sergiliyor.

Kabin görüntülerinin paylaşılmamış olmasına rağmen Infiniti, kapitone deri koltukların Q80 Inspiration konseptinde işleneni andıracağını ancak buna ilaven arka diz mesafesini iyiden iyiye büyüten spor deri koltuklar ile birlikte 2+2 kabine biraz renk katabilmek adına el dikişi deri ve karbonfiber karışımlarının eklendiğini bildirdi.

Detroit’teki Kuzey Amerika Uluslararası Oto Fuarı’nda ilk kez görücüye çıkacak olan araç, ilk olarak Birleşik Krallık’ta 2015 yılında montaj hattına girecek. Model aynı zamanda 2017 yılı itibari ile, Meksika’da da üretilecek.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu