Haberler

Eksiğini gördü!




Mercedes-Benz, 2020 yılına kadar ilk pick-up kamyonet modelini piyasaya süreceğini açıkladı.

Dünya genelinde orta sınıf pick-up segmentinin ciddi bir gelişim süreci içinde olduğunu belirten Alman üretici, kendi pick-up modelini üreterek bu değişime cevap veren ilk premium marka olacaklarını açıkladı. Mercedes’in bu yeni modelinin hedefi Latin Amerika, Güney Afrika, Avustralya ve Avrupa olacak.

Sprinter ve Vito gibi modelleri geliştiren Mercedes-Benz ticari araçlar ekibinin sorumluluğundaki projenin yöneticisi Volker Mornhinweg, hedef kitlelerinin kamyonet segmentinde Mercedes-Benz’in binek modellerindeki yüksek seviye konfor, güvenlik ve tasarımı arayan kullanıcılar olduğunu belirtti.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Mercedes 2012 de nissan navara alt yapısıyla pick-up üreteceğini ve 2016 da piyasaya süreceğini açıklamıştı. Hatta 2013 sonu ilerleme kaydedildiğiyle alakalı haberler de çıkmıştı ama bu gidişle daha bekliycez anlaşılan.

  2. Citana benzemesin de citan da Çin malı çakma bir ticariye biniyormusum gibi hissettim.hele aracin torpido tasarimini yapan tasarimci o plastigin kalitesi nasil bir muhendislik tarif edilemez.

  3. Mercedes bu sınıfta eğer citan gibi bi hayal kırıklığı yaratmazsa çok başarılı olur diye tahmin ediyorum.

  4. Dünyada SUV’lar ve pikaplar konusunda Japonlar liderdir. Mercedes’in Mercedes’liği mazide kaldı. Eskiden olsa Mercedes işine kimseyi karıştırmazdı ama şimdi Mercedes tüm işlerine herkesi karıştırır oldu. Mercedes BMW ile rekabet edeceğim diye maliyeti düşürerek kalitesinden ödün verdi eski çizgisini kaybetti. Audi ve BMW’nin pikap sınıfınına gireceğini hiç düşünmüyorum. Ortada BMW ve Audi gerçeği var. Mercedes’te kalite düşerken BMW ve Audi sürekli olarak kendilerini geliştiriyorlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu