Haberler

Limited Edition A45




Mercedes-AMG bu yılki F1 üreticiler ve sürücüler şampiyonluklarını kutlamak için tasarladıkları özel seri A45’i tanıttı.

Araç F1 W06 Hibrid’te olduğu gibi petrol yeşili ve siyah şeritlerin yanı sıra, daha büyük ön ızgaralar ve arka tarafa montajlı spoylere sahip. Müşteriler aracı Polar Silver Metallic, Designo Mountain Grey Magno ve Mountain Grey Metallic renk seçenekleri ile sipariş edebilecekler. Tüm araçlar renk seçeneğine bakmaksızın 19 inch petrol yeşili şeritli, titanyum gri jantlara sahip.

Mercedes-AMG A45 PETRONAS 2015 Word Champion isimli modelinde; AMG Exclusive paketi, AMG Dynamic Plus paketi, elektrik destekli AMG performans deri koltukları ve gece paketi standart olarak sunuluyor. İçeride ise; kontrol paneli, kolçak ve havalandırma kanalları dekorasyonlarında da görülen petrol yeşili dikişle süslenmiş DINAMICA mikrofiber kaplı performans direksiyonu mevcut.

Araç mekanik olarak standart bir A45 ile aynı özelliklere sahip. 2 litrelik 4 silindirli turbo beslemeli motoru 381ps ve 475nm tork üretmeye devam ediyor. Bu güç, yılın başında çıkarılan A45 facelift modelinin daha hızlı vites değiştirmesi için optimize edilen çift kavramalı 7 ileri şanzıman tarafından 4 çeker(4MATIC) sistemine aktarılıyor. Bu donanım, modelin 0’dan 100 km’ye yalnızca 4.2 saniyede çıkmasına olanak sağlıyor.

Mercedes-AMG PETRONAS 2015 World Champion isimli bu özel serisini bu haftasonu Yas Marina’da yapılacak olan F1 Abu Dhabi Grand Prix’inde sergileyecek. Araç 2016 yılının Ocak ile Mayıs ayları arasında satışta kalacak. Almanya’da modelin başlangıç fiyatı €65,402 (vergiler dahil) ve Designo Mountain Grey Magno mat boyalı fiyatı €66,818 olacak şekilde satışa sunulacak.

Gökmen Çolak

1 Ağustos 1995 Kartal doğumluyum. Namık Kemal Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde okumaktayım. Arabalarla olan bağım küçük yaşlardan beri boş vakitlerimi Kartal Oto Sanayideki dükkanımızda geçirmeme dayanır. Bu nedenle çok küçük yaşlardan beri direksiyon başındayım. Ayrıca koyu bir motosiklet tutkunuyum. Araç olarak Honda S2000'in hayranlarındanımdır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu