FeaturedHaberler

2017 Ford Mondeo (Fusion)




Daha önce kamuflajlı şekilde yakalanan 2017 Ford Mondeo (Fusion), bu sefer üzerinde herhangi bir kamuflaj olmadan Amerika’nın Detroit şehrinde görüntülendi.

Kuzey Amerika Auto Show’da tanıtılacak olan makyajlı Mondeo, bilinen tasarım anlayışını korusa da bazı ufak değişikliklere uğramış. Makyajla gelen tasarımsal değişiklikler: Yenilenen ön ızgara, ön tampona eklenen hava girişleri, yeni arka tampon, elden geçirilen ön ve arka farlar ve arkaya eklenen krom şerit.

Yenilenen Mondeo’da SYNC 3 isimli bilgi eğlence sistemi yer alacak. Yenilenen iç tasarım sayesinde içerideki kalite algısı, güncel modele göre bir seviye daha yukarıda olacak.

1.5 litrelik ve 2.0 litrelik Ecooboost benzinli motorlar, Mondeo’nun kaputunun altında yer alacak. 1.5 litrelik benzinli motor 180 beygir güç üretirken, 2.0 litrelik olan 245 beygir güç üretecek. Ayrıca önümüzdeki günlerde, hibrit versiyonlu Mondeolar’ı da yollarda göreceğiz.

Resimdeki Mondeo, spor versiyon olduğu için arka rüzgarlığa ve 4 tane egzoz çıkışına sahip. 2.7 litrelik V6 Ecoboost motor, 315 beygir güç ve 475 Nm torka sahip olarak, resimdeki Mondeo’nun “Sport” takısının adeta hakkını veriyor.

Güncel Mondeo’nun ülkemize gelişi, ABD’ye çıkış tarihinden hatırı sayılır bir süre sonunda gerçekleşmişti. Umarız yenilenen Mondeo da, aynı kaderi paylaşmaz.

 

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Bence çok güzel olmuş ama zaten makyajlı kasa 2 sene sonra gelir en erken, geldiğinde de bu sport paket ülkemizde satışa çıkarılmaz zaten.

  2. Güncel kasa mondeo nun arkası daha elitti. O krom çıta ne Allah aşkına. Düzelteceklerine hepten bozuyorlar. Güncel kasanın dışı yerine içini geliştirip daha kaliteli hale getirseler daha anlamlı olurmuş

  3. Evet herkese merhaba Ford Mondeo ile ilk tanışmam Mondeo 1.6 Ecobost motora mesleğim gereği otogaz dönüşümü için tanıştım gerçekten müthiş bir araç ve özellikle performans müthiş ama gelelim son ve yeni kasa 1.5 Ecobost bence harika bir araç herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim

  4. Güncel kasanın ön ızgara (aston martin stayla) daha güzel. Arka da gereksiz olmuş. Tasarım iyi olunca makyajda saçmalanıyo işte böyle.

  5. Gariban Aston Martin’imiz hayırlı olsun. Gerçekten çok benzetilmiş ama Aston Martin’in her zaman şekli yeter. Dış görünüşüne bakıp birini seç deseler Mondeo’yu seçerim o Ford logosunu da iptal ederim keyfime bakarım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu