Haberler

Porsche 911 GT3 RS 4.2 ilk kez görüntülendi




Casus fotoğrafçılar 2017 Porsche 911 GT3 RS 4.2’yi ilk kez görüntüledi.

911 GT3 RS’ten bile daha hızlısını isteyenler için tasarlanan model, devasa hava girişlerine sahip agresif ön tamponuyla dikkat çekiyor. Modelin arkasına doğru ilerlerken ön çamurluklardaki hava çıkışları ve hafifletilmiş yarış tipi merkezi bijonlara sahip jantlar dikkatimizi çekiyor. Henüz geliştirme sürecinin ilk aşamalarında olan prototip, görünüşe göre 911 R modelindekine benzeyen yeni bir arka tampon ve arka difüzöre sahip olacak. Son olarak otomobilin arka tarafında çift çıkışlı egzoz sistemi ve geniş arka spoileri görüyoruz.

Casus fotoğrafçılar otomobile iç mekanını görüntüleyecek kadar yaklaşamasa da modelin performansa odaklanacağını düşündüğümüzde kabinde ağırlık tasarrufuna yönelik pek çok detay görebileceğimizi söyleyebiliriz. 911 GT3 RS 4.0’ın hafifletilmiş kapı panelleri, kumaş kapı kolları, takla kafesi, karbon fiber trimler ve 6 noktalı yarış tipi emniyet kemerlerine sahip olduğunu hatırlatalım.

Performans konusuna gelecek olursak, model, isminde de belirtildiği gibi 4.2 litre hacminde 6 silindirli motora sahip olacak. Henüz motorun detayları hakkında hiçbir bilgiye sahip olmasak da dedikodular otomobilin 500 HP’den fazla güce sahip olabileceğini gösteriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Son atmosferik porşe olabilir.
    cayman gt4,911 gt3,gt3 rs,911 r.bunların fiyatları uçacak.
    özellikle 911 r öyle bi pazarlandı ki..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu