Haberler

Jeep’te kampanya var!




Jeep, temmuz ayında gerçekleştirdiği kampanya ile dikkatleri üzerine çekiyor. Jeep severler, tercih ettikleri Renegade’e, fatura bedelinin yarısını 2016 Temmuz ayında peşin, kalan yarısını ise avantajlı faiz oranlarıyla, Temmuz 2017’de ödeme imkanı ile sahip olabilecek.

75. yılını kutlayan Jeep, global pazarlarda büyük ilgi gören Renegade modeli için “Yarısı Şimdi Yarısı Seneye” sloganıyla çok avantajlı bir satın alma kampanyası başlattı. Jeep markasının müşterileri, tercih ettikleri modelin fatura bedelinin sadece yarısını 2016 Temmuz’unda peşin ödeyerek yepyeni bir Jeep sahip olabilecek. Müşteriler tercih ettikleri Renegade modelinin fatura bedelinin kalan yarısını ise avantajlı faiz oranlarıyla 2017 yılının Temmuz ayında ödeyebiliyor.

Tofaş çatısı altında temsil edilen Jeep’in, Koç Fiat Kredi desteğiyle devreye aldığı kampanyası aracılığıyla Jeep Renegade’e 46 bin 675 TL’lik iki eşit taksit ve yüzde 0.85 faizli kredi imkanıyla sahip olunabiliyor. Bununla birlikte 50 bin TL’ye kadar 24 aya varan vade ile yüzde 1.09’luk kredi imkanı da fırsatlar arasında yer alıyor.

Jeep Cherokee modelinde ise yüzde 1.18 faizle 100 bin TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi fırsatı ön plana çıkıyor. Bununla birlikte Jeep Cherokee modelinin Limited versiyonunda sunulan 11 bin 500 TL’lik Exclusive Paket ile açılır tavan ve navigasyon hediye kampanyası da ayrıca dikkat çekiyor.

Emre Girit

2000'li yılların başlarında, henüz çocukken E46 M3 ile başlayan otomobillere olan merakım, zamanla bir tutkuya dönüştü. Halen karakter sahibi otomobilleri yaşamayı ve yaşatmayı, otomobil kullanırken limitleri zorlamayı büyük bir keyifle devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu