Haberler

Aston Martin ve Infiniti Mannequin Challenge’a katıldı




Sosyal medyanın yeni akımı Mannequin Challenge, tüm dünyayı kasıp kavuruyor. Otomobil markaları da bu tarz akımlara ve etkinliklere karşı kayıtsız kalamıyorlar.

Bu tarz olaylara kayıtsız kalmasını bekleyeceğiniz iki firma, Infiniti ve Aston Martin, Mannequin Challenge’a ilk katılan markalardan diyebiliriz. E tabi, bu kadar yoğun çalışma temposunda eğlenceye de zaman ayırabilmeleri güzel olmuş.

Öncelikle Aston Martin’in yayınladığı videodan başlayalım. Video Aston Martin Racing ekibi tarafından FIA Dünya Dayanıklılık Yarışları‘nın Bahreyn ayağında çekilmiş.

https://www.youtube.com/watch?v=AcFez0v27fg

Video kısa olsa da Aston Martin ekibinin bu yarış için ne kadar kalabalık bir ekibe sahip olduğunu diğer markalara göstermeye yetmiş gibi gözüküyor. (Aston Martin’in kapıları ne kadar hoş açılıyormuş öyle)

Nissan’ın premium markası Infiniti ise bu akıma 2016 Los Angelas Otomobil Fuarı‘ndan katılıyor. Klip başında görülen otomobil ile Infiniti’nin diğer markalara nazire yaptığı açıkca ortada. Zira o otomobil Q60 Neiman Marcus Edition ve sınırlı sayıda üretildi.

Bu otomobili bu kadar özel yapan hususlardan biri 50 adet üretiliyor olması ve Golden Solar Mica denen çok özel bir boyaya sahip olması. Neyse lafı fazla uzatmadan sizi Infiniti Mannequin Challenge videosu ile baş başa bırakıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=cRygPPgoU1I&feature=youtu.be

Açıkcası ben bu tarz videoları VW, Citroen, Opel ve BMW gibi sosyal medyayı çok aktif kullanan markalardan beklerdim. Premium markalardan değil. Bakalım bu akıma başka hangi markalar da katılacak, merakla bekliyoruz.

Harun Şen

Like Mr. Clarkson said: POWEEEEER !!!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu