Haberler

Klasikler bahar rallisi hazırlığında




22 Nisan cumartesi sabahı Hilton Istanbul Bosphorus’da idari ve teknik kontrolün ardından, organizasyon brifing sonrası start alacak. İstanbul Boğazı’nın Avrupa Yakası’nda yapılacak turun ardından Rumeli Feneri’nde öğle yemeği molası ve sonrasında Kemerburgaz’da Kemer Country Club’da ilk gün finişi olacak.

Rallinin 2. Günü; 23 Nisan Pazar. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Mercedes-Benz’in İstanbul Park AMG Lounge’ta hazırladığı brunch ardından pistte tur atarak yola çıkacak olan ekipler Şile istikametinde; güzel manzaranın ve baharın coşkusunu yaşayan doğanın renk cümbüşüne şahitlik ederek, öğle yemeği molası için Best Western Şile Gardens Hotel’e varacaklar. Daha sonra Kavacık’ta Limak Eurasia Hotel’de gerçekleşecek gala gecesinde kazanan ekipler ödüllerine kavuşacaklar.

Organizasyonu gerçekleştirecek olan Klasik Otomobil Kulübü, ralli gelirinin bir kısımı, Payda Öğrencilerle Birlikte Projesi’ne destek olmak için Payda Platformu’na aktarılacak. Payda Öğrencilerle Birlikte Projesi, maddi imkansızlıklardan ötürü öğrenimlerini devam ettirmekte güçlük çeken kız öğrencilerin öğrenim ve eğitimine destek oluyor.

Kaynak

Berke Çoban

Piri Reis Üniversitesinde Gemi Mühendisliği okumaya çalışan bir PETROLHEAD

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu