Haberler

Tesla Model S, limuzin olsaydı nasıl görünürdü?




Elektrikli otomobilleri gündeme getiren Tesla Model S, sahiplerinin elinde farklı projelere konu olmaya devam ediyor. Limuzine dönüştürülen bir Model S, internette alıcısını bekliyor!

Dünyanın ilk Tesla Model S limuzini açık arttırmada!

2015 model Tesla Model S 85, Kaliforniya’da bulunan bir tasarım stüdyosu tarafından adeta baştan yaratılmış. Yapılan çalışma sonucunda dingil mesafesi uzatılan otomobil, limuzin görünümüyle dikkat çekiyor. Satıcının belirttiğine göre dünyanın ilk Tesla limuzini olan araçta yer alan ve 407 kilometre menzil sunan mevcut bataryaya dokunulmamış. Normal ağırlığı yaklaşık 2 ton olan aracın, eklenen ağırlık ile beraber ne kadar menzile sahip olduğu ise belirtilmemiş.

Satıcı firma, Model S limuzin projesinin dışının hazır olduğunu ve küçük bir ücret karşılığında iç mekanın kişiselleştirilerek tamamlanabileceğini ifade ediyor. Halihazırda 80.000 $ civarında devam eden açık arttırma, Pazar günü son bulacak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu