FeaturedHaberler

Renault Kadjar, 1.3 litrelik benzinli motor ile makyajlandı!




Renault, Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak makyajlı Kadjar’ın detaylarını paylaştı. Ekonomik motor seçenekleri ile güncellenen yeni Renault Kadjar ile ilgili detaylar haberimizde!

Makyajlı Renault Kadjar sonunda ortaya çıktı!

Tasarımında ciddi bir yeniliğin yaşanmadığı Kadjar’da yenilenen LED gündüz farı ve yeni tamponlar dikkat çekiyor. Bunun dışında SUV segmentinin güçlü temsilcisine Ural Yeşili, Demir Mavi ve Dağ Grisi adında 3 yeni renk seçeneği eklenmiş.

İç mekanda ise arttırılmış malzeme kalitesi ile daha konforlu bir yaşam alanı oluşturulmuş. 7 inçlik “R-LINK 2” multimedya sistemi ve yenilenen klima kontrolleri gibi yenilikler de makyajla beraber gelen güncellemeler arasında yer alıyor. Makyajlı Kadjar’ın kaputunun altında ise 1.3 litrelik yeni bir TCe motor eklenmiş. Daimler ile beraber geliştirilen motor, 140 ve 160 beygir güç değerleri ile dikkat çekiyor.

Dizel motor seçenekleri ise 115 ve 150 beygir güç üreten üniteler ile güncellenmiş. Seçici katalitik indirgeme (SCR) teknolojisi eklenen motorlar, 6 ileri manuel ve EDC otomatik şanzıman seçenekleri ile eşleştirilmiş. Aracın ne zaman satışa sunulacağı ise Paris Otomobil Fuarı’nda açıklanacak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. 1303 cc. Genelde hep 1.3, 1.5, 1.6 baktığımızda 1300cc 1500cc 1600cc nin altında rakam görürüz. Bu sefer 1303 yazmışlar. Türkiye ye gelirken 3 cc yi gümrükte bırakın öyle gelin 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu