Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Yeni Mercedes-AMG GT Black Series tanıtıldı




Alman otomobil devi Mercedes-Benz, merakla beklenen AMG GT Black Series modelini tanıttı. 4.0 litrelik V8 motora sahip Mercedes AMG GT Black Series tam 730 beygir güc üretiyor.

Mercedes AMG GT Black Series bu gücü daha büyük turbo kompresörler, daha büyük ara soğutucular ve egzoz sistemi ile sağlamayı başarmış. Mercedes AMG GT Black Series 0’dan 100 km/h hıza sadece 3.1 saniyede ulaşabiliyor ayrıca maksimum 325 km/h hıza ulaşabiliyor.

Mercedes AMG GT Black Series’in motorunda bir karbon fiber tork borusu, karbon fiber tahrik mili ve arka tarafta bulunan yedi ileri çift kavramalı şanzımanı ile dikkat çekiyor. Ayrıca modelin arkadan itiş olduğunuda belirtelim.

Mercedes AMG GT Black Series

Mercedes AMG GT Black Series’in motor ve tekerlek bölgesindeki gava akışını artırmak ve soğutmayı daha iyi bir şekilde yapabilmek için GT3 yarış arabalarında bulunan özel büyük bir ön ızgaraya sahip. Manuel olarak ayarlanabilen bir ön ayırıcı, daha az zarar gören bir “sokak” ayarına da sahip. daha fazla bastırma kuvveti için “yarış” ayarına genişletilebiliyor. Kaputtaki büyük havalandırma kanalları daha fazla motor soğutması sağlarken çamurlukların üstündeki hava kanalları ise yere bastırma kuvvetine yardımcı oluyor.

Modelin arka tarafına bakacak olursak bastırma kuvvetini iyileştirmek için arka kanatlarda düzleştirilmiş kanatlar mevcut. Mercedes AMG GT Black Series’in arka kanattı, sürüş moduna göre farklı parametrelerle otomatik olarak kontrol edilebiliyor. Tabi ki istenirse otomatik mod yerine sürücü’de arka kanattı istediği şekilde sistemden bağımsız olarak kontrol edilebiliyor.

Mercedes AMG GT Black Series

Mercedes AMG GT Black Series’in arka kanattı yüksek hızlarda aşağı inerek frenleme ve virajlarda daha iyi bastırma kuvveti sağlarken kavrama için yükselebiliyor.

Mercedes AMG GT Black Series kendine has farklı trim ve döşemelere sahip. Ayrıca Black Series logoları ile kendini belli ettiren model. önde 19, arkada 20 inç boyutlarında 10 kollu jantlar ile Black Series’e özel olarak hazırlanmış Michelin Pilot Sport Cup 2 R MO semi-slick lastikler ile geliyor.

Ford Focus ACTIVE Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu