FeaturedHaberler

Kia’nın spor sedanı Stinger yenilendi




Koreli otomobil üreticisi Kia’nın spor sedanı Stinger, ufak bir makyaj operasyonu geçirerek güncelledi.

Yenilenen Kia Stinger resmi olarak tanıtıldı. Ufak bir makyaj operasyonundan geçen Kia Stinger daha modern ve şık bir hale getirilerek güncellenmiş.

Yenilenen detaylara baktığımızda karşımızı ilk olarak yeni gündüz LED farlar ile karartılmış görüntü bizleri karşılıyor. Ayrıca 18 ve 19 inç boyutlarındaki jantlar ile yeni mavi gövde rengi de eklenmiş durumda. İki yeni donanım paketine sahip Kia Stinger’da Dark ve Black adı verilen yeni paketler bulunuyor.

Yeni gelen Black donanım paketinden bahsetmek gerekirse mat siyah 19″ boyutundaki jantlar, mat siyah arka spoyler ve ayna kapaklarına uygulanan karartma detayları da Black donanım paketinde bulunuyor. Black donanım paketini ABD pazarı için hazırlanmış bir paket.

Tasarımsal olarak en büyük değişiklik ise arka tarafta bulunuyor. Kia Stinger’ın boydan boya uzanan LED arka stop lambaları artık ana aydınlatma elemanları arasındaki bölümün tamamını kapsıyor. 10 adet LED ampulden oluşan araçta sinyal lambaları ise yine 10 adet LED’le damalı bayrak formunda.

Kia Stinger

Yenilenen Kia Stinger’ın iç mekanına baktığımızda eski 8.0 inç boyutundaki multimedya ekranının yeni 10.25 inç ile değiştirilmiş olduğunu görüyoruz. Kia yenilenen Stinger için iç mekân genelinde malzeme kalitesinin iyileştirdiklerini söylüyor.

Yenilenen Kia Stinger’da satılacağı bölgeye göre değişiklik gösteren çeşitli renklerde gelen kabin paketleri ve Nappa deri döşeme ile satışa sunulacak. Yenilenen Kia Stinger’da artık farklı renkte dikişler suni ya da hakiki deri döşeme üzerinde olabilecek.

Kia yenilenen Stinger’ın motor seçenekleri hakkında bir bilgi paylaşmamış olsa da  yeni Genesis G80’de bulunan 303 beygirlik 2.5 litrelik dört silindirli turbo benzinli motor ile 379  beygirlik 3.5 litrelik çift turbolu V6 motorun  olması bekleniyor. Yenilenen Kia Stinger bu yılın üçüncü çeyreğinde Kore’de satışa çıkacak diğer ülkelere ise daha sonra gelecek. Türkiye’ye yenilenen Kia Stinger’ın gelmesi ise 2021’i bulacaktır.

Yeni Skoda Scala Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu