FeaturedHaberler

Goodyear kış lastiği almak isteyenler için yeni kampanyasını duyurdu




Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear, 2021 kışına çok avantajlı bir kampanya ile merhaba diyor. Detaylar haberimizde.

Goodyear, üstün özelliklere sahip kış lastiklerini müşterileriylet çok özel bir kampanya ile buluşturuyor. Kampanya dahilinde Goodyear yetkili bayilerinden ve Goodyear satış noktalarından 31 Ocak 2022 tarihine dek Ultragrip kış lastikleri ürün grubundan tek seferde 4 adet satın alan tüketiciler, 700 TL’ye varan servis kampanyasından yararlanma fırsatı bulacak. 

Goodyear’dan kampanya koşullarına uygun lastik alımı yapan tüketicilerin, www.goodyearkampanya.com adresine tıklayarak veya SMS ile mesaj göndererek başvuruda bulunmaları yeterli olacak. Kampanya 31 Ocak 2022 tarihinde sona erecek ve kampanya ile ilgili detaylara www.goodyear.com.tr den ulaşılabilecek. 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Goodyear Servis Çeki rot-balans, sökme-takma, montaj, lastik oteli, lastik değişimi, nitrojen, hava, jant düzeltme gibi lastik servis hizmetlerinin yanı sıra yağ ve filtre değişimi, fren sistemi kontrolü ve bakımı, akü değişimi, silecek değişimi, ön takım onarımı, klima gazı dolumu – cam tamiri gibi araç bakım hizmetleri için geçerli olacaktır.

    İyiymiş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu