FeaturedHaberler

Erkeklere Sevgililer Gününde Ne Alınır? 




14 Şubat Sevgililer Günü, yıllardır pek çok ülkede sevginin sembolize edildiği bir gün olarak kutlanmakta. Bu tarz günler, takvim bu tarihi gösterdiğinden değil, anısı için önemlidir. Biz insanlar anılara, manaya, yaşanmışlıklara saygı gösterip değer veririz çünkü. Sevgiliniz, sizden alacağı hediyeye ihtiyaç duyduğu için vermezsiniz onu, sevgiyi daha özenli bir biçimde sunabilmektir hediyedeki amaç. Bazen bu özeni vurgulamak için araştırdığınız hediyeliklerde, kafanızdaki mükemmeli yakalamanız zordur. Ancak hemen ümitsizliğe kapılmayın çünkü henüz keşfetmediğiniz, ‘’Keşke en baştan gelseydim’’ diyeceğiniz, sizi anlayan, yormayan, özgür ve keyifli alışveriş deneyimi sunan bodo.com var! Hediyede her şeyin değişip, kuralların baştan yazıldığı efsane bir platform olan bodo.com’da, hediye paketlerinde rastlayacağınız şeyler artık etkisini yitiren hediyelikler değil! bodo’da zaten hiç değildi! Kısacık sürelerde bile hediyeye ulaşma imkanı, 9 aylık kullanım süresi, her bütçeye yatkın uygun avantajları sayesinde hediye alışverişlerindeki baskı üzerinizden kalkacak! 

Erkeklere Sevgililer Gününde alınabilecek hediye tavsiyeleri 

Öncelikle hediye vereceğiniz günün, ışıl ışıl, ruha dinginlik veren 14 Şubat olması sebebiyle, normal zamanda ki sürprizlerinizden biraz daha farklı olsun isteyebilirsiniz. Belki biraz daha romantik, belki biraz daha eğlenceli, belki daha huzurlu bu sizin zevkinize kalmış. bodo, deneyim tarzında hediyeler sunan bir platform olduğundan, zaten farklılığı baştan yakalamış olacaksınız ancak yine de özenmek de fayda var. Onu tanıdığınız ilk günlerden bu yana olan kısmı, gözden geçirip sevgilinizi ya da kocanızı nelerin mutlu ettiğini düşünün. Ya da belki, isteyip gerçekleştiremediği hayallerini düşünebilirsiniz. Erkeklerin genel ilgi alanlarından: araçlar, motosiklet, silahlar, teknoloji, bilgisayar oyunları, yemek, doğa, mücadele gerektiren aktiviteler, tekneler, spor gibi alanlardan onlarca deneyimi bodo’da bulmanız mümkün. Üstelik bir arada! Eğer bu gibi alanlardan hiç biri ilgisini çekmiyorsa, sanattan masajlara, tatilden sinema keyfine birlikte deneyip eğlenebileceğiniz daha onlarcası var. Tarifi olmayan, eşsiz mutlulukları bodo farkıyla yaşayın https://bodo.com/tr/sevgililer-gunu-hediyeleri/erkege/. 

Erkeklere Sevgililer Gününde alınabilecek hediyeler 

İlişkinizdeki eğlencesiz geçen günlerin acısını, ‘’İki Kişi için Kablolu Wakeskate Dersi’’ ile çıkarmaya ne dersiniz? Böylelikle yepyeni bir sporla tanışmış hem de dilediğiniz gibi fotoğraflandırarak günü ölümsüzleştirmiş olursunuz. Sanat tutkunlarına, ‘’Heykel Atölyesi’’. Birlikte eğlendik, sıra dinlenmekte diyorsanız, ‘’İki Kişi için Avrupa Yakasında Geleneksel Bali Masajı’’. Ona bu kez pilot koltuğundan yer ayırdığınızı haber verin, ‘’Boeing 737 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’. Onlara, hayatlarındaki en keyifli eğitimleri hediye etmeye ne dersiniz? ‘’Özel Yelken ile Tanışma Eğitimi’’, ‘’Motosiklet Sürüş Eğitimi’’, ‘’Kendi Aracınız ile Sportif Sürüş Eğitimi’’. Sürprizde yaratıcılığı, bodo’da yakalayacaksınız. 

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. :/


    shoei_helmets_nxr-2_basalt-grey.jpg
  2. Klasik olacak.Öncelikle hayal garajını sayması istenir sırala denir sonrasında ise ölçekli markalı bir

    Diecast

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu