Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oj24Mb.jpg

Paü de hondacılar çıldırmış @emert20 @alfhonso hakan abi senin sevdiğin tarzlardan bak bijonlar mermi gibi mübarek birde kamber var ama araç cvt
Bu arabayı her gördüğümüzde airli günler espirisi oluyor aramızda:D @okankms16

Bu arabayı her gördüğümüzde airli günler espirisi oluyor aramızda:D @okankms16
ya hayır amacın performans falan kasmak hız ise gidip neden cvt şanzıman araba alıyorsun film vardı gerçi içine öküz gibide bakmadım ama gördüğüm kadarıyla cvt idi denk gelseydim diyecektim kardeş bijonlarda maşallah kurşun gibi gaza basınca yan arabaya ateş ediyor mu ddiye asdqwd

ya hayır amacın performans falan kasmak hız ise gidip neden cvt şanzıman araba alıyorsun film vardı gerçi içine öküz gibide bakmadım ama gördüğüm kadarıyla cvt idi denk gelseydim diyecektim kardeş bijonlarda maşallah kurşun gibi gaza basınca yan arabaya ateş ediyor mu ddiye asdqwd
Park modu için onun airi bence her seferinde indirip park ediyor:D

hocam her zaman:D bizde zaxe sadece okul baskıları için bizim kendi üretimimiz ve markamız diğer yazıcılar soldaki de ilk prototip esasında yazılımı ve tasarımı made in Turkey:cool::cool::D:D:D
Vayy yazılımıda siz yaptınız. Bizimde kendimiz yapma gibi bir planımız var ama ona biraz daha zaman var gibi. Bizde delta tipinde yoğunlaşıp ilerlemek istiyoruz. Hatta isim bulup web sayfası falan aldık ama öğrenci bütçesiyle yavaş ilerliyor malesef. Sigma topluyoruz şimdi de bitane 30x30x30 luk.

Vayy yazılımıda siz yaptınız. Bizimde kendimiz yapma gibi bir planımız var ama ona biraz daha zaman var gibi. Bizde delta tipinde yoğunlaşıp ilerlemek istiyoruz. Hatta isim bulup web sayfası falan aldık ama öğrenci bütçesiyle yavaş ilerliyor malesef. Sigma topluyoruz şimdi de bitane 30x30x30 luk.
hocam bizim arkadaşlar bu işe girerken arabalarından vazgeçip yatırım yaptılar ben sadece çalışanım şuan :D şuan patentlerini aldılar kısa bir süre sonra made in turkey damgasıyla üretime başlıcaklar kısmetse sigma için doğuş kalıptan tavsiye ederim en uygun fiyat ve çalışması cok kolaydır.

hocam bizim arkadaşlar bu işe girerken arabalarından vazgeçip yatırım yaptılar ben sadece çalışanım şuan :D şuan patentlerini aldılar kısa bir süre sonra made in turkey damgasıyla üretime başlıcaklar kısmetse sigma için doğuş kalıptan tavsiye ederim en uygun fiyat ve çalışması cok kolaydır.
İzmitte belediye 3D yazıcı merkezi açtı . 123Desing diye bir programda ilk-ortaokul ve lise öğrencileri istediklerini tasarlayıp oradan cikartabiliyorlar . 20x20 ölçülerinde yazabiliyordu galiba pla malzemesinden yapılıyor . Bende bir anahtarlık yapmıştım :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzmitte belediye 3D yazıcı merkezi açtı . 123Desing diye bir programda ilk-ortaokul ve lise öğrencileri istediklerini tasarlayıp oradan cikartabiliyorlar . 20x20 ölçülerinde yazabiliyordu galiba pla malzemesinden yapılıyor . Bende bir anahtarlık yapmıştım :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen en basit şekli 123d, şuan bizim üretimizi isteğe bağlı istediniz ebatta baskı alanı olan yazıcılar üretebiliyoruz :D bu arada grafit ve karbonfiber karışımlı flament basan bir ürünümüzde var şuan test aşamasında ve bunların hepsi tamamen türk malı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...