Merhaba panpalar. Bu haberi atmazsam olmaz çünkü artık süper güç olmamıza bir adım kaldı https://www.otopark.com/2017/02/dunyanin-ilk-elektrik-bor-ile-calisan-araci-turkiyeden/
At mı o?https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1864556743817292&id=1451926481746989
Beyler aşık oldum. Eski Citroen sonunda dönüyor beeee. @anl_akl hacı sen ne diyon bu makineye? Değişik bi süspansiyon sistemi falanda gelecekmiş bu arabada.
Bu arabayı her gördüğümüzde airli günler espirisi oluyor aramızda
ya hayır amacın performans falan kasmak hız ise gidip neden cvt şanzıman araba alıyorsun film vardı gerçi içine öküz gibide bakmadım ama gördüğüm kadarıyla cvt idi denk gelseydim diyecektim kardeş bijonlarda maşallah kurşun gibi gaza basınca yan arabaya ateş ediyor mu ddiye asdqwdBu arabayı her gördüğümüzde airli günler espirisi oluyor aramızda@okankms16
Park modu için onun airi bence her seferinde indirip park ediyorya hayır amacın performans falan kasmak hız ise gidip neden cvt şanzıman araba alıyorsun film vardı gerçi içine öküz gibide bakmadım ama gördüğüm kadarıyla cvt idi denk gelseydim diyecektim kardeş bijonlarda maşallah kurşun gibi gaza basınca yan arabaya ateş ediyor mu ddiye asdqwd
Ooo kapıştırak mı![]()
Buyruaağğn efenim forumunuzun 3d baskıcısı geldi
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ooo kapıştırak mıAma bizde zaxe falan yok ona göre
![]()
hocam her zamanOoo kapıştırak mıAma bizde zaxe falan yok ona göre
![]()
Valla abi anca ya erken çıktık bide bugun teknokentten sen düşünteee öğlen etiketledim daha yeni mi görüyon![]()
Vayy yazılımıda siz yaptınız. Bizimde kendimiz yapma gibi bir planımız var ama ona biraz daha zaman var gibi. Bizde delta tipinde yoğunlaşıp ilerlemek istiyoruz. Hatta isim bulup web sayfası falan aldık ama öğrenci bütçesiyle yavaş ilerliyor malesef. Sigma topluyoruz şimdi de bitane 30x30x30 luk.hocam her zamanbizde zaxe sadece okul baskıları için bizim kendi üretimimiz ve markamız diğer yazıcılar soldaki de ilk prototip esasında yazılımı ve tasarımı made in Turkey
![]()
hocam bizim arkadaşlar bu işe girerken arabalarından vazgeçip yatırım yaptılar ben sadece çalışanım şuanVayy yazılımıda siz yaptınız. Bizimde kendimiz yapma gibi bir planımız var ama ona biraz daha zaman var gibi. Bizde delta tipinde yoğunlaşıp ilerlemek istiyoruz. Hatta isim bulup web sayfası falan aldık ama öğrenci bütçesiyle yavaş ilerliyor malesef. Sigma topluyoruz şimdi de bitane 30x30x30 luk.
https://www.instagram.com/p/BRBpeVXAwcD/ ulan adamlar brembo fren diskininde anahtarligini yapmışlar![]()
Bu tam olarak yeni ve istikrarlı Türkiye'dir.İbiza 1.0 67 bin. Bu nedir Yarabbim...
İzmitte belediye 3D yazıcı merkezi açtı . 123Desing diye bir programda ilk-ortaokul ve lise öğrencileri istediklerini tasarlayıp oradan cikartabiliyorlar . 20x20 ölçülerinde yazabiliyordu galiba pla malzemesinden yapılıyor . Bende bir anahtarlık yapmıştımhocam bizim arkadaşlar bu işe girerken arabalarından vazgeçip yatırım yaptılar ben sadece çalışanım şuanşuan patentlerini aldılar kısa bir süre sonra made in turkey damgasıyla üretime başlıcaklar kısmetse sigma için doğuş kalıptan tavsiye ederim en uygun fiyat ve çalışması cok kolaydır.
Adam haklı beyler.Bu tam olarak yeni ve istikrarlı Türkiye'dir.
aynen en basit şekli 123d, şuan bizim üretimizi isteğe bağlı istediniz ebatta baskı alanı olan yazıcılar üretebiliyoruzİzmitte belediye 3D yazıcı merkezi açtı . 123Desing diye bir programda ilk-ortaokul ve lise öğrencileri istediklerini tasarlayıp oradan cikartabiliyorlar . 20x20 ölçülerinde yazabiliyordu galiba pla malzemesinden yapılıyor . Bende bir anahtarlık yapmıştım
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi