Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen abi naptın nedir son durum @berkertekin

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hala ıslak. Hiç sorma. :( Banka kartlarını, ehliyeti kimliği çıkardım. Ehliyetin durum iyi gibi de, kimliği baştan çıkarmak gerekebilir. Tamamen kuruyunca üstündeki hamur kağıtları bir kazıyacağım. Ne yazdığı belli olmayan bazı kağıtları çöpe attım. Ama daha çok şey var.

Abi nasıl bir kağıt yığını vardı cebinde [emoji16]

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son zamanlarda çok birikmişti. Üst üste öyle böyle ödemeler, makbuzları, alışverişler ve garanti amacıyla saklanan faturaları, hastane işleri... Araya ameliyat ve üst üste 2 kere uzun yol girince boşaltıp dosyalama fırsatı olmamıştı. Bir sürü doktor ve sanayiden usta kartvizitleri vardı. Hepsi nanay. Tam olarak ne olduğunu zamanla ihtiyacım olduğunda anlayacağım.

Abi telefonuna bir program indir resmini cektiğin kağıdı pdf olarka saklıyor bu sayede garantiye almış olursun

Islak imzanın olduğu kağıtları pdf olarak saklayıp gerektiğinde çıkarırsam bana gülerler. O iş yalan. Ancak kartvizitlerde filan çalışır. Ben de yıllardır kartvizit albümüyle çalışırım.

Abi ıslak imzalar icşn değil zaten fstura kartvizit, notların, tahlil sonucın için işe yarar

Tahlil sonuçları alındığında zaten çantalara klasörlere konuyor yerini buluyor da, cüzdandakiler onları almak için gereken barkodlu kağıtlardı. Bir şekilde hepsini halledeceğiz. Üstümde montum yanmış gibi oldum. Kapkaç olsa gasp olsa parayı alıp gerisini atarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...