Aynen abi yeni model roadsterler var ben opel gtyi sadece onlardan ibaret sanıyodumilginç arabaymış sahibinden.com'da falan da yok hiç![]()
ben deAynen abi yeni model roadsterler var ben opel gtyi sadece onlardan ibaret sanıyodum![]()
Helal valla 40 yıl arasam bulamam. Film ve müzik önerilerinden sonra yükselmiş olan beklentimi bile aştığını söylemem gerekOpel GT olabilir mi?
Hala ıslak. Hiç sorma.Aynen abi naptın nedir son durum @berkertekin
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1968-73 arası üretilen Opel GT'lerden bu.Ekli dosyayı görüntüle 4899
beyler bana bu arabanın marka model yıl hepsi lazım çıldırdım ya araç izmirde bu araba nedir?
bana toplama bişey gibi geldi araba biçimsiz duruyo gibi depo bile cins bi yerde gibi
Son zamanlarda çok birikmişti. Üst üste öyle böyle ödemeler, makbuzları, alışverişler ve garanti amacıyla saklanan faturaları, hastane işleri... Araya ameliyat ve üst üste 2 kere uzun yol girince boşaltıp dosyalama fırsatı olmamıştı. Bir sürü doktor ve sanayiden usta kartvizitleri vardı. Hepsi nanay. Tam olarak ne olduğunu zamanla ihtiyacım olduğunda anlayacağım.Abi nasıl bir kağıt yığını vardı cebinde [emoji16]
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Islak imzanın olduğu kağıtları pdf olarak saklayıp gerektiğinde çıkarırsam bana gülerler. O iş yalan. Ancak kartvizitlerde filan çalışır. Ben de yıllardır kartvizit albümüyle çalışırım.Abi telefonuna bir program indir resmini cektiğin kağıdı pdf olarka saklıyor bu sayede garantiye almış olursun
Abi ıslak imzalar icşn değil zaten fstura kartvizit, notların, tahlil sonucın için işe yararIslak imzanın olduğu kağıtları pdf olarak saklayıp gerektiğinde çıkarırsam bana gülerler. O iş yalan. Ancak kartvizitlerde filan çalışır. Ben de yıllardır kartvizit albümüyle çalışırım.
Tahlil sonuçları alındığında zaten çantalara klasörlere konuyor yerini buluyor da, cüzdandakiler onları almak için gereken barkodlu kağıtlardı. Bir şekilde hepsini halledeceğiz. Üstümde montum yanmış gibi oldum. Kapkaç olsa gasp olsa parayı alıp gerisini atarlar.Abi ıslak imzalar icşn değil zaten fstura kartvizit, notların, tahlil sonucın için işe yarar
Hoş geldin serhat kardeşim. Yeni gelen üyeler pek geyik başlığında takılmayı sevmezler ama inşallah sen seversinmerhaba arkadaşlartanışalım istedim ben serhat. muğladan aranıza katılıyorum
Herkese cicek sana mermiYine mi güzeliz yine mi çiçek