Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzmitte belediye 3D yazıcı merkezi açtı . 123Desing diye bir programda ilk-ortaokul ve lise öğrencileri istediklerini tasarlayıp oradan cikartabiliyorlar . 20x20 ölçülerinde yazabiliyordu galiba pla malzemesinden yapılıyor . Bende bir anahtarlık yapmıştım :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belediyenin böyle bir şey yapması çok güzel bence.

İzmitte belediye 3D yazıcı merkezi açtı . 123Desing diye bir programda ilk-ortaokul ve lise öğrencileri istediklerini tasarlayıp oradan cikartabiliyorlar . 20x20 ölçülerinde yazabiliyordu galiba pla malzemesinden yapılıyor . Bende bir anahtarlık yapmıştım :)

Orası belediyenin mi ya? Geçenlerde yanyoldan giderken tesadüfen gördüm.

aynen en basit şekli 123d, şuan bizim üretimizi isteğe bağlı istediniz ebatta baskı alanı olan yazıcılar üretebiliyoruz :D bu arada grafit ve karbonfiber karışımlı flament basan bir ürünümüzde var şuan test aşamasında ve bunların hepsi tamamen türk malı
Siz 3D printer'dan 3D printer mı çıkartıyorsunuz ??:)

Orası belediyenin mi ya? Geçenlerde yanyoldan giderken tesadüfen gördüm.
Evet abi 42 Evler yanyol üzerinde .

Ayrıca orada yapılmış tasarımlar - maketlerde var . İnsan heykelleri vb. İlgin varsa bu işlere ziyaret edebilirsin . 1-30 oranında kucultulmus motor bloğu bile vardı :) 4 silindir .

Sağolsun belediyemiz güzel hizmetler yapıyor ancak bir tramway çalışması var 1 yılı aşkın zamandır sürüyor . Carsinin ortası toz toprak ...

Orayı daha aktif kullan bence ilgin varsa. Bide bir yıldan bir şey olmaz ya bizde bir alt yapı çalışması var başladığında 6.sınıf falandım heralde:D

Orayı daha aktif kullan bence ilgin varsa. Bide bir yıldan bir şey olmaz ya bizde bir alt yapı çalışması var başladığında 6.sınıf falandım heralde:D
Yaklaşık 6km alan üzerine yapılıyor (daha fazlada olabilir) aynı anda çarşı içi hariç her yeri kazdilar . Kademe kademe ilerledikçe kazsalar problem yoktu ama alt takımlar error veriyor artık bam güm bam güm okula giderken sabah sinir oldum yazık ya arabalara :)

123D yi indireyim o zaman arada sırada giderim . Belediyemiz sağolsun sınırsız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...