5.9 grandcherokeeBeyler hangi otomobille girmek isterdiniz?
5.9 grandcherokeeBeyler hangi otomobille girmek isterdiniz?
Focus RS olabilir veya subaru sti .Beyler hangi otomobille girmek isterdiniz?
Belediyenin böyle bir şey yapması çok güzel bence.İzmitte belediye 3D yazıcı merkezi açtı . 123Desing diye bir programda ilk-ortaokul ve lise öğrencileri istediklerini tasarlayıp oradan cikartabiliyorlar . 20x20 ölçülerinde yazabiliyordu galiba pla malzemesinden yapılıyor . Bende bir anahtarlık yapmıştım
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabiki de bir 2.5 stiBeyler hangi otomobille girmek isterdiniz?
Sağolsun belediyemiz güzel hizmetler yapıyor ancak bir tramway çalışması var 1 yılı aşkın zamandır sürüyor . Carsinin ortası toz toprak ...Belediyenin böyle bir şey yapması çok güzel bence.
Orası belediyenin mi ya? Geçenlerde yanyoldan giderken tesadüfen gördüm.İzmitte belediye 3D yazıcı merkezi açtı . 123Desing diye bir programda ilk-ortaokul ve lise öğrencileri istediklerini tasarlayıp oradan cikartabiliyorlar . 20x20 ölçülerinde yazabiliyordu galiba pla malzemesinden yapılıyor . Bende bir anahtarlık yapmıştım
Siz 3D printer'dan 3D printer mı çıkartıyorsunuz ??aynen en basit şekli 123d, şuan bizim üretimizi isteğe bağlı istediniz ebatta baskı alanı olan yazıcılar üretebiliyoruzbu arada grafit ve karbonfiber karışımlı flament basan bir ürünümüzde var şuan test aşamasında ve bunların hepsi tamamen türk malı
Evet abi 42 Evler yanyol üzerinde .Orası belediyenin mi ya? Geçenlerde yanyoldan giderken tesadüfen gördüm.
Aslında öyle oluyorSiz 3D printer'dan 3D printer mı çıkartıyorsunuz ??![]()
RS6 Avant.Beyler hangi otomobille girmek isterdiniz?
Beyler hangi otomobille girmek isterdiniz?
Orayı daha aktif kullan bence ilgin varsa. Bide bir yıldan bir şey olmaz ya bizde bir alt yapı çalışması var başladığında 6.sınıf falandım heraldeSağolsun belediyemiz güzel hizmetler yapıyor ancak bir tramway çalışması var 1 yılı aşkın zamandır sürüyor . Carsinin ortası toz toprak ...
Tüplü impreza hbBeyler hangi otomobille girmek isterdiniz?
En iyisi buydu, ilk turu VSA açık, ikinci ve üçüncü turu VSA Sport'ta, diğer turları da herşey kapalı dönmek isterdim ben de.RS6 Avant.
Yaklaşık 6km alan üzerine yapılıyor (daha fazlada olabilir) aynı anda çarşı içi hariç her yeri kazdilar . Kademe kademe ilerledikçe kazsalar problem yoktu ama alt takımlar error veriyor artık bam güm bam güm okula giderken sabah sinir oldum yazık ya arabalaraOrayı daha aktif kullan bence ilgin varsa. Bide bir yıldan bir şey olmaz ya bizde bir alt yapı çalışması var başladığında 6.sınıf falandım heralde![]()
Orayı daha aktif kullan bence ilgin varsa. Bide bir yıldan bir şey olmaz ya bizde bir alt yapı çalışması var başladığında 6.sınıf falandım heralde![]()
aynen öyle abiSiz 3D printer'dan 3D printer mı çıkartıyorsunuz ??![]()
Şerefsizim aklımıza gelmişti. Arkadaş zamanında gelmişti böyle bi işe girelim diye. Maddi olarak altı dolu bir girişim olmadığından yanaşmayıp onu da caydırmıştımAslında öyle oluyor3d printer yapmak için 3d printer lazım
![]()
ahahaha abi iyiki caydırmışsın mı diyim bilemedimŞerefsizim aklımıza gelmişti. Arkadaş zamanında gelmişti böyle bi işe girelim diye. Maddi olarak altı dolu bir girişim olmadığından yanaşmayıp onu da caydırmıştım![]()