ferrariye bu yapılırmı bee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tyln
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tyln

Profesör
351
Marka
Renault
sevgili esnaf abimiz ya da ablamız kendi arabasına reklam almış.bunu işyerimin yakınında gördüm gözlerim acıdı resmen.tamam reklamın iyisi kötüsü konusu ayrı ama ferrariye yazık :(

Ekli dosyalar

• ferrari.jpg
    ferrari.jpg
    848.2 KB · Görüntüleme: 360
  • ferrari2.jpg
    ferrari2.jpg
    817.1 KB · Görüntüleme: 365
Ben onu sevmiyorum işte, mühendisler teknolojinin sınırlarını zorlayıp yapıyorlar sen gelip sürüngen yapıyorsun.
Bunlar gercek abi youtube a liberty walk ferrari yazman yeterli
Ben de sevmiyorum, hele hele Ferrari gibi supersport otomobil üretiminde teknolojinin dibini görmüş, aerodinami gibi şeylerin kitabını yazmış bir markanın mühendislerine ve ürettiklerine karşı böyle yapılması harbiden insanı hem güldürüyor hem düşündürüyor.
Cidden gerçek mi ? Ben gerçek olmamasını dilemiştim, sadece görsel bir kaç oynamadan ibaret olmasını istemiştim. Yazık.

Beyler bu arada bir şeyi merak ettim. Bu görsellerde ki oynamalar gerçekse, Ferrari buna nasıl müsaade etmiş ? Benim bildiğim marka böyle şeylere karşı çok hassas. Bazı oyunlarda bile Ferrari'yi modifiye edemiyoruz.

Ben de sevmiyorum, hele hele Ferrari gibi supersport otomobil üretiminde teknolojinin dibini görmüş, aerodinami gibi şeylerin kitabını yazmış bir markanın mühendislerine ve ürettiklerine karşı böyle yapılması harbiden insanı hem güldürüyor hem düşündürüyor.
Cidden gerçek mi ? Ben gerçek olmamasını dilemiştim, sadece görsel bir kaç oynamadan ibaret olmasını istemiştim. Yazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...