Türkiye'deki iki La Ferrari'den birini İsviçre'ye taşıdık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Renard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG-20161224-WA0007.jpg
Ataköyde ışıkta yakalayıp biraz takip etmiştim ne arabalara biniyorlar ya ben oyunda bile alamam bunları :D

Mercedes diycektin :) Belki adam Frankurt Berlin arasında uzun yolda trafik kurallarına uyarak sürmek zorunda kalacak. 120 km hızda kilitliyecek cruse kontrolü. Gene 30 binde motormu bitecek :)
Ferrari yetkililerine özrü borç bilirim. Beyanatımda sehven maddi hata yapılmıştır. :D
Mercedes muhtemelen gizli bir koltuk fırlatma modülü koymuştur öyle çılgınlar için. Marka imajı önemli. :)

Mercedes AMG Project One, F1 teknolojisiyle üretilmiş.Sadece 275 adet üretilecek bu otomobil ; 1500 cc V6, 1050 beygir :confused: 11.500 RPM çeviriyor..50.000 km gidebileceği söyleniyor (31.000 mil). F1 takımına ve özel bir yakıta ihtiyaç olmadan bu şekilde gidebilmesinin gayet yeterli olduğunu söylüyorlar...Fiyat olarak 2.4 milyon dolardan bahsediyorlar..Bu arada araçta 11.500 km'ye çıkabilen bir çift kavramalı şanzıman olmadığı için otomatikleştirilmiş manuel şanzıman kullanmışlar..4 tane de elektrik motoru mevcut
Açıkçası ben de Vural Ak'ın yerine olsam La Ferrari'mi satıp bu araca yönelirdim
Şayet şu araç İstanbul Park'ta La Ferrari'ye tur üstüne tur bindirir ;) Ruhsatlı F1 aracı..Kendisine de muhtemelen bu yüzden cazip gelmiştir :D

Mercedes AMG Project One, F1 teknolojisiyle üretilmiş.Sadece 275 adet üretilecek bu otomobil ; 1500 cc V6, 1050 beygir :confused: 11.500 RPM çeviriyor..50.000 km gidebileceği söyleniyor (31.000 mil). F1 takımına ve özel bir yakıta ihtiyaç olmadan bu şekilde gidebilmesinin gayet yeterli olduğunu söylüyorlar...Fiyat olarak 2.4 milyon dolardan bahsediyorlar..Bu arada araçta 11.500 km'ye çıkabilen bir çift kavramalı şanzıman olmadığı için otomatikleştirilmiş manuel şanzıman kullanmışlar..4 tane de elektrik motoru mevcut
Açıkçası ben de Vural Ak'ın yerine olsam La Ferrari'mi satıp bu araca yönelirdim
Şayet şu araç İstanbul Park'ta La Ferrari'ye tur üstüne tur bindirir ;) Ruhsatlı F1 aracı..Kendisine de muhtemelen bu yüzden cazip gelmiştir :D
la ferrari'yi zaten sattı. başlık bu yüzden var. hatta biz taşıdık:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...