oha ya içine bindirir mi acaba bizi ağlasak@ibougur hadi yine iyisin vural ak laf'ın yerine p1 alıyo diyolar![]()
Uzaktan uzaktan ekmek banarız yaoha ya içine bindirir mi acaba bizi ağlasak
Valla adam hayatı yaşıyo beUzaktan uzaktan ekmek banarız ya
Çüş. Yalnız bu aracın motor ömrü 30.000 km mi ne olacakmış.
Onu alıp hypermil kasan adama Ferrari uyarı yapmadan suikastçi gönderirBu değer maksimum performans da kullanımda mı geçerli? . Hypermil yaparsa adam kim bilir kç km gider
Onu alıp hypermil kasan adama Ferrari uyarı yapmadan suikastçi gönderir![]()
Ferrari yetkililerine özrü borç bilirim. Beyanatımda sehven maddi hata yapılmıştır.Mercedes diycektinBelki adam Frankurt Berlin arasında uzun yolda trafik kurallarına uyarak sürmek zorunda kalacak. 120 km hızda kilitliyecek cruse kontrolü. Gene 30 binde motormu bitecek
![]()
la ferrari'yi zaten sattı. başlık bu yüzden var. hatta biz taşıdıkMercedes AMG Project One, F1 teknolojisiyle üretilmiş.Sadece 275 adet üretilecek bu otomobil ; 1500 cc V6, 1050 beygir11.500 RPM çeviriyor..50.000 km gidebileceği söyleniyor (31.000 mil). F1 takımına ve özel bir yakıta ihtiyaç olmadan bu şekilde gidebilmesinin gayet yeterli olduğunu söylüyorlar...Fiyat olarak 2.4 milyon dolardan bahsediyorlar..Bu arada araçta 11.500 km'ye çıkabilen bir çift kavramalı şanzıman olmadığı için otomatikleştirilmiş manuel şanzıman kullanmışlar..4 tane de elektrik motoru mevcut
Açıkçası ben de Vural Ak'ın yerine olsam La Ferrari'mi satıp bu araca yönelirdim
Şayet şu araç İstanbul Park'ta La Ferrari'ye tur üstüne tur bindirirRuhsatlı F1 aracı..Kendisine de muhtemelen bu yüzden cazip gelmiştir
![]()
la ferrari'yi zaten sattı. başlık bu yüzden var. hatta biz taşıdık![]()
Araç 1.5 mi ben mi yanlış algılıyorum.![]()
LaFerrari'yi Porsche 918 almak için sattı.Tamam ben de onu diyorum bu çılgın makine için satmıştır muhtemelen
K+N yapmayacak da ben mi yapacağım taşımasını![]()