Takipçilerin Yaz Tatili planları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün itibariyle tatilim başladı.8 gün bodrumdayim.bagaj kısmını ben baştan hallettim.bizim connect 6 valiz(bir kısmı fotoğrafta çıkmamış arka sırasıda dolu)ve tüm ıvır zivirlari aldı .eski yarisimde port bag vardı(yeni connectte de var ama ihtiyaç olmadı.buda fotoğrafım dün çektim. :)

Ben 2 haftalık tatilimde, eşyalarımı nasıl dizeceğimi bilemiyorum. Arabanın bagajına bebek arabasını , arka koltuğa bebek pusetini koyunca, pek bir alan kalmıyor. Bavul yerine poşetleme tekniği kullanarak bagajın koltukların her yerini eşya sıkıştırmayı düşünüyorum :) Bakalım sonuc nasıl olcak.

Arabanın bagajı ve bebek arabasının durumu resimdeki gibi :)
Bebek arabasının 3 tekerini sökeyim, daha optimal olur, Pembe bir bavulum var, onuda dik korum. Artık sıkıştırıcaz.
20170415_154755 (Small).jpg

Arabanın bagajı ve bebek arabasının durumu resimdeki gibi :)
Bebek arabasının 3 tekerini sökeyim, daha optimal olur, Pembe bir bavulum var, onuda dik korum. Artık sıkıştırıcaz.
Ekli dosyayı görüntüle 7228

Benim eski halim .şimdi yine alacak olsam titanium x paketli connect,exclusive Caddy veya Vito tourer(binek geçiyor ).bütçemize yetmezse Doblo veya partner.binek araclar bana göre değil.başta herkes korkutmustu beni yok vergisi fazla,yakıtı fazla,trafik sigortası fazla çıkar vb.trafik sigortası yeni yapıldı 580 TL.yakit zaten sakın kullanıyorum 5.9 lt daha ne olsun .6 aylık vergiside 1.6 binek aracla aynı sadece alt dilime inmesi daha geç oluyor o kadar.

Bu hafta 1600 km yol teptim ve Antalya'ya tatile gittim ramazan gelmeden evvel. Belek'te Limak Atlantis Delux Hotel'deydim. Gitmek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Yemekler, hizmet, güleryüz, otel kalitesi v.s her şey mükemmeldi.

1600 km'de 80 litre mazot harcadım, toplamda da 360 liraya gittim geldim diyebilirim. 3 yetişkin gittik geldik çok şükür bagaj v.s sorunu da yaşamadık. Eylül ayında tekrar o taraflara gitmeyi düşünüyorum kısmetse.

Bu hafta 1600 km yol teptim ve Antalya'ya tatile gittim ramazan gelmeden evvel. Belek'te Limak Atlantis Delux Hotel'deydim. Gitmek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Yemekler, hizmet, güleryüz, otel kalitesi v.s her şey mükemmeldi.

1600 km'de 80 litre mazot harcadım, toplamda da 360 liraya gittim geldim diyebilirim. 3 yetişkin gittik geldik çok şükür bagaj v.s sorunu da yaşamadık. Eylül ayında tekrar o taraflara gitmeyi düşünüyorum kısmetse.
Pardon yanlış alarm sen gitmişsin şu anda orda değilmişsin :oops:.

Son düzenleme:

Boyle yazilara imreniyorum.depom yaklasik 230 liraya doluyor. Karma kullanimda depo ile 600 km gidebiliyorum.yazmayin.uzmeyin.gezmeyin arabayla bence.hem yorulursunuz falan araba eskiyebilir gezmeyin ya.

Boyle yazilara imreniyorum.depom yaklasik 230 liraya doluyor. Karma kullanimda depo ile 600 km gidebiliyorum.yazmayin.uzmeyin.gezmeyin arabayla bence.hem yorulursunuz falan araba eskiyebilir gezmeyin ya.
Ah be hocam öyle diyorsun da alırken dizel farkını veriyoruz. 30 bin bakımı 960 lira, 45 bin bakımı 1070 lira tuttu. Git gel kafan rahat az yakıyor ama bedelini de ödüyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...