Takipçilerin Yaz Tatili planları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam 1.6 multijet fazla gürültülü çalışan bir motor siz de bilirsiniz ben sizin aracınızdaki yalıtım durumunu merak ettim kabine fazladan titreşim ve ses veriyor mu acaba @Renard

Son düzenleme:
Hocam 1.6 multijet fazla gürültülü çalışan bir motor siz de bilirsiniz ben sizin aracınızdaki yalıtım durumunu merak ettim kabine fazladan titreşim ve ses veriyor mu acaba @Renard
alt devirlerde müzik yoksa biraz. ancak dizel bu segment bir araba için kabul edilebilirdir diye düşünüyorum lakin bindiğim diğer b c segment dizellerde de aynı homurtuları duydum. geri kalan durumlarda çok az. zaten bu arabada beni en çok şaşırtan şeylerden biri izolasyonu oldu.

alt devirlerde müzik yoksa biraz. ancak dizel bu segment bir araba için kabul edilebilirdir diye düşünüyorum lakin bindiğim diğer b c segment dizellerde de aynı homurtuları duydum. geri kalan durumlarda çok az. zaten bu arabada beni en çok şaşırtan şeylerden biri izolasyonu oldu.

500x mi satın aldınız sonunda?

Yarın sabah saat 5'de Maltepe'den yola çıkacaz. Cumartesi baktığımda bu yol 7.5 saatti umarım sabah yine 7.5 saat civarında verir.
Toroslara tirmanirsaniz dikkat edin yol tehlikeli ama asfalti dehset kaliteli ses bile gelmiyor lastiklerden. Guzergahtaki illeri goremiyorum ama isparta yolundaki duzluklerde radar oluyor ona gore ceyhunum. Simdiden hayirli yolculuklar.

Toroslara tirmanirsaniz dikkat edin yol tehlikeli ama asfalti dehset kaliteli ses bile gelmiyor lastiklerden. Guzergahtaki illeri goremiyorum ama isparta yolundaki duzluklerde radar oluyor ona gore ceyhunum. Simdiden hayirli yolculuklar.
Verdiğin bilgiler için sağol abi, dediğin yerlerde daha dikkatli oluruz. İller aşağıdaki resimde görünüyor.

Verdiğin bilgiler için sağol abi, dediğin yerlerde daha dikkatli oluruz. İller aşağıdaki resimde görünüyor.
Rica ederim kardeşim. Afyon-Isparta arasındaki düzlüklerdi yanlış hatırlamıyorsam. Zaten düzlük diyorum ya kesin anlarsın hangi yolu kastettiğimi oraya geldiğinizde. Unutmadan Isparta'nın içindeki limitlere de uyun merkezde de radar oluyor. Hayırlı yolculuklar kardeşim.

Hayırlısı olsun. Heralde daha teslim edilmedi. Yakıt tüketimlerini sorduğuna göre.
yok aynı yerde yaşamadığım için tam bilmiyorum. hergün görme şansım olmuyor görünce de kullanmıyorum ki öyle park halinde görüyorum :) en son bindiğimde 250km full şehiriçi klima açık ortalaması 7.2 idi. babam ile konuştum 6.5 7 arası yakıyor dedi. tatile giderken bunu alacağım. kendi aracım ile gitmeyeceğim:D uzun yolda 5.5 6 zorlayacağım bakalım.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...