Tam olarak bu nedenle almam.

Açık söylüyorum, para verip aldığım bir arabayı "lan basıyorum da bu motoru turboyu yemeyeyim 1saat sonra" endişeleriyle kullanmak istemem. Atmosferikte icabında biniyorum gırtlağına, baktım çırpınıyor; geriye bırakıyorum soluklanıyor. Ne olduğu ne olacağı belli oluyor.
Donanım - leş gibi çalışan büyük ekran yerine tıkır tıkır çalışan rensiz ekranı tercih ederim. Geri kalanlarda benim eksik gördüğüm bir şey yok. Babama göre var ama bana göre yok. Benim arabadan daha donanımlı

Ağır araba - E ben içindeyken hafif olan bir tane araba göstersene. Karting arabaları bile 1.6 motor istiyor.

Kullandım, asgari ihtiyaçlarımı doğru devri bulunca karşılıyor. Halihazırda kullandığım arabayla performansı ve tüketimi birebir aynı.
Süspansiyon - Çoğu kişinin aksine süspansiyon vasatlığına katılmıyorum. Binip de süspansiyonunu dip yapmadığım tek B sınıfı araba Fiesta. Yolda tutuyor, benim B sınıfı standartlarımda konforu da yeterli. Bereket versin.
Sürüş hissiyatı - Sen bir de eski i30'ları gör. Direksiyon biraz fazla yumuşak ama araba yeterince çevik.
SEN Bİ KERE KURBAN OL MULTIPLA'YA TAAM MI !!1!!!1!11!!