Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam olarak bu nedenle almam. :) Açık söylüyorum, para verip aldığım bir arabayı "lan basıyorum da bu motoru turboyu yemeyeyim 1saat sonra" endişeleriyle kullanmak istemem. Atmosferikte icabında biniyorum gırtlağına, baktım çırpınıyor; geriye bırakıyorum soluklanıyor. Ne olduğu ne olacağı belli oluyor.

Donanım - leş gibi çalışan büyük ekran yerine tıkır tıkır çalışan rensiz ekranı tercih ederim. Geri kalanlarda benim eksik gördüğüm bir şey yok. Babama göre var ama bana göre yok. Benim arabadan daha donanımlı :D
Ağır araba - E ben içindeyken hafif olan bir tane araba göstersene. Karting arabaları bile 1.6 motor istiyor. :D Kullandım, asgari ihtiyaçlarımı doğru devri bulunca karşılıyor. Halihazırda kullandığım arabayla performansı ve tüketimi birebir aynı.
Süspansiyon - Çoğu kişinin aksine süspansiyon vasatlığına katılmıyorum. Binip de süspansiyonunu dip yapmadığım tek B sınıfı araba Fiesta. Yolda tutuyor, benim B sınıfı standartlarımda konforu da yeterli. Bereket versin.
Sürüş hissiyatı - Sen bir de eski i30'ları gör. Direksiyon biraz fazla yumuşak ama araba yeterince çevik.
SEN Bİ KERE KURBAN OL MULTIPLA'YA TAAM MI !!1!!!1!11!!
Şu koca adama kız tribi attırdınız ya dahada birşey demiyorum

tv8 'de Barcelona ile şu uçağı düşen takımın maçı var. açın.
12. dk.da açtım, vicdansızlar 2-0 yapmış hemen.

Edit:
Fc Barcelona - Chapecoense Af

müdürüm o kullandığı folyonun masrafı bile 400 den fazladır :D

taaam lan yaptırmayız.....

barca'nın sezon açılışında bile kankası Arda yedek slşdfjşaksfd. Arda oyuna girene kadar yayını kesse şaşırmam :D

neymar gidince forma şansı bulcam diyomuş ynaındakilere, sabah akşam türkiyeden gelen msiafirleriyle tavla oynayıp kalça büyütsün mankenlere ona buna instadan dmden yürüsn

neymar gidince forma şansı bulcam diyomuş ynaındakilere, sabah akşam türkiyeden gelen msiafirleriyle tavla oynayıp kalça büyütsün mankenlere ona buna instadan dmden yürüsn
Ortamlarda Barcelona'da oynuyorum dersin, kim bilecek ... xD

Edit: 3 oldu, çıkarması güç oldu. Messi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...