Şu araba çok hoşuma gidiyor da çok pahalı be kardeşim. Çok çok çok çok pahalı...
Şu araba çok hoşuma gidiyor da çok pahalı be kardeşim. Çok çok çok çok pahalı...
Ama leon da ciddi kalitesiz bir araba. Şu video da esp yaktığı yere bakar mısın? Araba da bildiğim kadarıyla noyanın bakımlı bir araba.
Polo-ibiza da bu fark var mı? Bide 81k 1.2t cvt ntec pulsar varmış![]()
Leonlar için değil mqb platform esp tabanlı. Gerçekten kaliteli süspansiyonlar kullanınca iş yapıyor (audilerde gibi boşuna esp kapanmıyordur) ama iş premiumdan çıkıp ucuzlara geçince maalesef bu durumda oluyor.Tek dikkat eden ben değilmişim. Leonlar için bu forumda biri esp tabanlı bir araba demişti ama bu kadar tahmin etmemiştim.
aynen öyle yazıyor. Benim paket 25 lira diye aldım büyük ihtimal bana 25 gelecek.vodafone yanımda uygulamasına girip, tarifem ve paketlerimde faturalı esnek aile 45tl mi yazıyor sende de? Bana müşteri hizmetlerinde 26 lira fatura geleceğini söylediler gerçi
Mesai keyfi![]()
Söylenmiyor.Yeni polo highline 1.0 tsi dsg yani en dolu paketinin ülkemize 85k civarı geleceği söyleniyor.
Fazla hippiŞu araba çok hoşuma gidiyor da çok pahalı be kardeşim. Çok çok çok çok pahalı...
Arayıp söyledilerSöylenmiyor.
Geçen gittiğimde özel gündü o yüzdü hatta her tarafa pasta börekler koymuşlardı öğle yemeğimi yapmıştımİnsignia ya randevu almak lazımmış uğraşamam kusura bakmasınlar.
Onu bunu boşver yarın sabah 9 da izmir'deki ilk niroya binicem inş yolda kalmamArayıp söylediler
Geçen gittiğimde özel gündü o yüzdü hatta her tarafa pasta börekler koymuşlardı öğle yemeğimi yapmıştımama o gün dışında istediğin zaman gel dediler belki yoğunluktandır
![]()
ioniq den çok farklı olacağını sanmıyorum bende çıkıp gezmek istiyorum da arabada 80 km menzil kalmış insan çıkmaya korkuyor birazOnu bunu boşver yarın sabah 9 da izmir'deki ilk niroya binicem inş yolda kalmam![]()
Sithoğen.Bir anahtarın kumandası 8 ay da tam 4 kere bozulur mu yaatahmin edin hangi araba?
Pöjö belki daha iyi olabilir onu bilemem. Üstüne 3. kez bozulduktan sonra yeni anahtar yaptırdım o da bozulduSithoğen.
PSA'nın üvey çocuğu mu anlamadım valla, Peugeot'da bu kadar sorun okumadım, ben ve çevremde sorun yaşayanda olmamıştı (en son danıştığım kararsız vites dışında, onun içinde şanzıman yağı demiştiniz). Ya şanslıyız yada Pöjo>Sithoğen.
E çok net kıpraştıran yerdiEsp yandığı sırada araba titremiyor bile sen nereden sezdinbana arkayı açmaktan çok kafadan kayıyor gibi geldi
Tek dikkat eden ben değilmişim. Leonlar için bu forumda biri esp tabanlı bir araba demişti ama bu kadar tahmin etmemiştim.
Leon tam olarak söz konusu virajı efendi efendi 40-50 ile ani hareketler yapmadan dönecek şoförlere göre araba. Limitleri marka imajının tam tersiLeonlar için değil mqb platform esp tabanlı. Gerçekten kaliteli süspansiyonlar kullanınca iş yapıyor (audilerde gibi boşuna esp kapanmıyordur) ama iş premiumdan çıkıp ucuzlara geçince maalesef bu durumda oluyor.
Leon tam olarak söz konusu virajı efendi efendi 40-50 ile ani hareketler yapmadan dönecek şoförlere göre araba. Limitleri marka imajının tam tersi![]()
Eski Leon'un yanına yaklaşamaz yenisi. Eskisi çok iyi yapışıyordu. Kullanırken ciddi keyif aldığım bir arabaydı be.Eski leon da hiç öyle değildi. İnsan bu geriye gidişi görünce üzülüyor cidden. Nerede o eski golf 5 platformu esp çıktı mertlik bozuldu.