Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese merhaba arkadaşlar tatildeydim döndüm.
Bir sorum olacak. Ben vodafoneye geçtim. Paketim 1000 dk 1000 sms 6 gb
Ama bunu sorgulattığımda farklı değerler çıkıyor. Neden olduğunu bilen eden var mı?
Panpa freezone'un faturalısı demi bu? Ben de buna yeni geçtim aynı durum var. Hesap kesimi 21inde olduğu için böyle yüklenmiş fatura da buna göre az gelecekmiş diğer ay normal düzenine oturacakmış. Müşteri hizmetlerinden öyle dediler ama istersen sen de bi ara

Panpa freezone'un faturalısı demi bu? Ben de buna yeni geçtim aynı durum var. Hesap kesimi 21inde olduğu için böyle yüklenmiş fatura da buna göre az gelecekmiş diğer ay normal düzenine oturacakmış. Müşteri hizmetlerinden öyle dediler ama istersen sen de bi ara
aynen freezone'un faturalı aile maxi paketi mi ne öyle bişey. Öyleyse iyi bari içim rahatladı. Sıkıntı yok yani iyi.

aynen freezone'un faturalı aile maxi paketi mi ne öyle bişey. Öyleyse iyi bari içim rahatladı. Sıkıntı yok yani iyi.
vodafone yanımda uygulamasına girip, tarifem ve paketlerimde faturalı esnek aile 45tl mi yazıyor sende de? Bana müşteri hizmetlerinde 26 lira fatura geleceğini söylediler gerçi

Ama leon da ciddi kalitesiz bir araba. Şu video da esp yaktığı yere bakar mısın? Araba da bildiğim kadarıyla noyanın bakımlı bir araba.
Polo-ibiza da bu fark var mı? Bide 81k 1.2t cvt ntec pulsar varmış :)
Videodaki yerde yolda zıplatmalı bozukluk var gibi sezdim. Azıcık süspansiyonuyla oynanmış bir torsiyonlu araba kaçınılmaz olarak orada çizgisinden oynar. Arkadaş da alışkanlık mı olmuş nedir hafif arkasını açtırmalık direksiyon oynamaları yapmış. E bir de üstüne ESP'nin buluttan nem kapmasını eklersek... Çok normal :) Hafif pıstırılmış torsiyonlu bir Golf ile de orada ESP devreye sokturulur. O kolay :)

Ibiza'yı kullanmadım, o yüzden ezbere konuşmayayım.

Videodaki yerde yolda zıplatmalı bozukluk var gibi sezdim. Azıcık süspansiyonuyla oynanmış bir torsiyonlu araba kaçınılmaz olarak orada çizgisinden oynar. Arkadaş da alışkanlık mı olmuş nedir hafif arkasını açtırmalık direksiyon oynamaları yapmış. E bir de üstüne ESP'nin buluttan nem kapmasını eklersek... Çok normal :) Hafif pıstırılmış torsiyonlu bir Golf ile de orada ESP devreye sokturulur. O kolay :)

Ibiza'yı kullanmadım, o yüzden ezbere konuşmayayım.
Esp yandığı sırada araba titremiyor bile sen nereden sezdin :) bana arkayı açmaktan çok kafadan kayıyor gibi geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...