Çok geçmiş olsun hacı gene bir bisiklet parası gider heralde fazla gaza gelmemek lazım bisikletleBen de kendimi bagaj kapağı üstünden attım bende çizik bile yok
Ama gene masraf çıktı

Çok geçmiş olsun hacı gene bir bisiklet parası gider heralde fazla gaza gelmemek lazım bisikletleBen de kendimi bagaj kapağı üstünden attım bende çizik bile yok
Ama gene masraf çıktı
Müdür arabası test aracı olarak kullanılıyor işteHadi ya çok sağol abiMüdür arabasıymış göya neyse
![]()
500-600 gider tahmini.Bu dandik bianchi ile gitmeseydim yapmazdım bu kazayı zatenÇok geçmiş olsun hacı gene bir bisiklet parası gider heralde fazla gaza gelmemek lazım bisikletle![]()
Geçmiş olsun cana zarar gelmediyse sikinti yoktur insallahUlan eski bisikleti yaptırmaya götüreyim dedim freni tutmuyodu yokuş aşağı inerken karşıdan karşıya geçen 200e nin kapıya girdim anteni de kırdım masraf ne çıkıcak bilmiyom hadi hayırlısı.
Bende bi şey yok ta peder sana nah bisiklet diyo başka da bi şey demiyoGeçmiş olsun cana zarar gelmediyse sikinti yoktur insallah
Geçmiş olsun panpa.Bende bi şey yok ta peder sana nah bisiklet diyo başka da bi şey demiyo
Ben alırım ceyhun ama D segmenti klasında değil araba alırsam sportif bir sedan görünümü ve 1.6 dizel seçeneği 150k bandında olduğu için düşünürüm.Sonuçta ben yaşım-yaşam tarzım gereği D segmentten uzağım. Onun dışında D segment arayan adama önermem C suv arayan birine B suv sunuluyor gibi bişi oluyor. Arka şaft tüneli yüksek ve baş mesafesi iyi değil.Diğer özelliklerinde 5 üzerinden 3,5-4 lerde hissettim fena değil.Koltuklar 5 falan ama.İçerideki malzeme kalitesi hakkında bilgin var mı? Bizim yutup kanalları beğendi ama ben göğüslükteki dikiş işçiliği ve plastiği hiç beğenemedim görüntü olarak.Dikişler bindiğim arabada iplerini saçaklaştırmıştıYeni İnsignia'yı beğenmedin mi?
Astra'ya da çok salladım ama arka baş mesafesi net daha iyi. Hatta arttırıyorum, Corsa E'de bile arka baş mesafesi daha iyiydi.İoniq ile aynı boyutta mı ki uzunluk-genişlikbildiğim kadarıyla d sınıfındaki en iyi değer bu. Ama kesinlikle arkası sınıfı için dar (baş olarak en azından) bide üstüne siyah tavan kaplaması varsa arkasına sığsan bile çok klostrofobik oluyor güzelinden bir cam tavan lazım. Aile kullanımından çok biraz daha bireysel bir araba.
Edit: sanırım astra nın baş mesafesi daha iyiydi![]()
Tork değerinin maşallahı var.Sıcak sıcak beyler soğutmadan
VAYYYYYYYYYY abi hayırlı olsun ben sezmiştim zaten hahahBilgisayar.
Geçmiş olsun kardeşim sende bişey var miUlan eski bisikleti yaptırmaya götüreyim dedim freni tutmuyodu yokuş aşağı inerken karşıdan karşıya geçen 200e nin kapıya girdim anteni de kırdım masraf ne çıkıcak bilmiyom hadi hayırlısı.